Erkan Uysal
Kayıtlı Üye
Peki nasıl yapacagız bunu , build.prop dan android sürümünü değiştirsek olur mu ?
6.0.1 olduğu için android sürüm uyumsusluğundan olabilir.
6.0.1 olduğu için android sürüm uyumsusluğundan olabilir.
Hayır olmaz bunun romla bir alakasi yok. Bu uygulamayla alakali kk ve sanirim lp romlarina uyumluydu.Peki nasıl yapacagız bunu , build.prop dan android sürümünü değiştirsek olur mu ?
Böyle bir sey olamaz belki twrp deyken acarken bootloader butonuna tiklamissinizdir. Ses kisma ve power tusuna basili tutun ekran acilinca birakin acilacaktir.Beyler Kurulumu yaptım , yaptıktan sonra tablet açıldı 1 defa recovery moduna girdim daha sonra açılırken açılmadı şu anda da hiçbi şekilde ne açılıyor ne de recovery moduna giriyor . LÜTFEN yardım edin beyler
Böyle bir sey olamaz belki twrp deyken acarken bootloader butonuna tiklamissinizdir. Ses kisma ve power tusuna basili tutun ekran acilinca birakin acilacaktir.Beyler Kurulumu yaptım , yaptıktan sonra tablet açıldı 1 defa recovery moduna girdim daha sonra açılırken açılmadı şu anda da hiçbi şekilde ne açılıyor ne de recovery moduna giriyor . LÜTFEN yardım edin beyler
Emin misiniz? Factory reset atıp açıldımı tekar deneyin.mrb kardeş ben kurdum ama play store yok dişardan kuruyorum ama çalışmıyor
Öncelikle mrb kardeşim Romu düzgün yükledim tablet açılmadı recovery moduna giriyordu 3-4 gün sonra tablet kapandı hiç açılmıyor şuanda da şarj alıyo ama hiçbir şey olmuyorHayır olmaz bunun romla bir alakasi yok. Bu uygulamayla alakali kk ve sanirim lp romlarina uyumluydu.
[doublepost=1506977175,1506977074][/doublepost]
Böyle bir sey olamaz belki twrp deyken acarken bootloader butonuna tiklamissinizdir. Ses kisma ve power tusuna basili tutun ekran acilinca birakin acilacaktir.
[doublepost=1506977181][/doublepost]
Böyle bir sey olamaz belki twrp deyken acarken bootloader butonuna tiklamissinizdir. Ses kisma ve power tusuna basili tutun ekran acilinca birakin acilacaktir.
3 düğmeye birden basılınınca da tepki vermiyo recovery de girmiyo şarj almaktan başka hiçbir şey yapmıyor nasıl düzeltirim hiçbiryerde çözümü yokHayır olmaz bunun romla bir alakasi yok. Bu uygulamayla alakali kk ve sanirim lp romlarina uyumluydu.
Bir de tablet açılmayınca tableti recoveryden sıfırladım bunu unutmuştumHayır olmaz bunun romla bir alakasi yok. Bu uygulamayla alakali kk ve sanirim lp romlarina uyumluydu.
Başka rom kullan kardeşim bu romda sıkıntı fazla oluyor. Cm başka rom kullanabilirsin. Önerim 4.4.2 rom kullanma cm romlar fazla şarj yer.VİDEOLARDA SIKINTI CIKARTIYOR BAZEN YESİL EKRAN BAZEN SİYAH EKRAN OLUYOR YARDIMCI OLABİLCEK VAR MI LÜTFEN.
12.1 yüklerken hata veriyodu bende 13 yüklediydimBaşka rom kullan kardeşim bu romda sıkıntı fazla oluyor. Cm başka rom kullanabilirsin. Önerim 4.4.2 rom kullanma cm romlar fazla şarj yer.
Merhaba
Gapps paketini secemedim gaaps hangisi uygun e tab 5 icin een satabil en cok kullanilan hangisi arm arm64 felan diyor anlamadim
[doublepost=1511033185,1511033101][/doublepost]Merhaba
Gapps paketini secemedim gaaps hangisi uygun e tab 5 icin een satabil en cok kullanilan hangisi arm arm64 felan diyor anlamadim
Tesekkur ederimarm>6.0.1> pico
Rica ederim ne demek.
Hızlı Resim - 20171118 224459
Boyle bir sonucla karsilastim dediginiz gibi yukledim herseyi gaaps yuklenmedi hata veriyor yuklenmedende acilmadi
Boyle bir sonucla karsilastim dediginiz gibi yukledim herseyi gaaps yuklenmedi hata veriyor yuklenmedende acilmadi
[doublepost=1511034519,1511034466][/doublepost]
Hızlı Resim - 20171118 224459
Gaaps verdiginiz sitede arm yi sectim 6.0 i sectim pico diye 120.70 dosyayi indirdim flash diske attim tabletin hafizasinda degil dosya flash diskten flaslamaya calisiyorum olmadi wipe cache yapayim tekrar deniyimYa yanlış indirdin.Ya da rar'da değişiklik yaptın.İndirdiğin şekilde direk flashla başka birşey yapma rar üzerinde.