necipguventurk
Kayıtlı Üye
play store yükleyemedim yardım lütfen
gapps dosyası hangisi inecek ARM / 6.0 / STOCK olanımı seçecegiz
ARM / 6.0 / Pico
Merhaba. Burada sormuşsunuz, cevap da verilmiş. Üstüne üstlük anladım da demişsiniz.tamam anladım tşk.
[doublepost=1511716030,1511710422][/doublepost]kamera da görüntü 4:3 gibi görünüyor fakat resim çekip baktığında normal ,resim çekme tuşu yarım görünüyor ikonlar döndürdüğün yönde değil sağa bakıyor ayarlar da aynı şekilde tabi.Fm radyo doğal olarak çalışmıyor tabi içinde radyo devresi olmadığı için.Samsung teması yükledim açılışta general mobile yazısından sonra samsung gibi samsung yazarak açılıyor.Gapps ların içinde gmail yok yüklemedi ben store dan yükledim.Fakat yinede diğer romlara göre daha güzel, kullanılabilir yani emeğinize sağlık........
Ben bi rom indirdim youtubede felan ses arkadan geliyo baska bi rom onerirmisiniz en iyisi hangisidir kullanislisi.Merhaba. Burada sormuşsunuz, cevap da verilmiş. Üstüne üstlük anladım da demişsiniz.
Amacınızı tam olarak anlayamadım. Arm/6.0/Pico seçin.
Kolay gelsin.
Lollipop 3.10.72 cm12.1 ve asus.Ben bi rom indirdim youtubede felan ses arkadan geliyo baska bi rom onerirmisiniz en iyisi hangisidir kullanislisi.
Pekisiz ne kullaniyosunuzLollipop 3.10.72 cm12.1 ve asus.
Ben cm önermiyorum bazi uygulamalarda sorun cikarabiliyor. Asus rom, stock lp, xperia edit rom. Ben miui 8 7.5.25 global kullaniyom. Bu romlarda sıfır sorun var. Ama asus hem sorunsuz hem çok hızlı.Pekisiz ne kullaniyosunuz
Ekran kilidi koymalisiniz. Tablet elimde degil. Ama isterseniz fixleyebiliriz. Özele gelin.kilit ekranına geçemiyorum
Kardeşim olamaz öyle bişi bir sürü kişi kuruyor. Sorun yok belki paket hatalıdır.Kardes. Gapps paketi flashlayinca eror veriyor. Duzeltilebilir mi?
Şuan hiç birşey yapamiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Paketi iki defa indirip iki defa romu attım iki seferde aynı şey oldu. Şuan hiçbirşey yapamıyorum.Kardeşim olamaz öyle bişi bir sürü kişi kuruyor. Sorun yok belki paket hatalıdır.
Bende aynı hatayı alıyorum.Play store gelmiyor yardim gapps kurulunda hata aliyorum hata kodu 70
Bu linke tıklayıp indirin.Şuan hiç birşey yapamiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Paketi iki defa indirip iki defa romu attım iki seferde aynı şey oldu. Şuan hiçbirşey yapamıyorum.
[doublepost=1515960701,1515960611][/doublepost]
Bende aynı hatayı alıyorum.
Bu linke tıklayıp indirin.[/QU
İndirip tekrar rom mu atayım? Yoksa sadece flaşlayayım mı?
Peki ozellik yani estetik acisindan hangisi daha iyidir bana bisey soyleyinde onu kuruyum bide nasil indirecegimi soylermisiniz link felan gibiİndirin romu söylenene göre kurun ve hemen cihazi acmadan gapps paketini flashlayin.