uzulmez17' Alıntı:Kapalıyken şarj olmuyor tablet, sürekli reset atıp duruyor?
Fix dosyalarında sorun var
Dik konumda kalem çalışmıyor
phesehemist0' Alıntı:uzulmez17' Alıntı:Kapalıyken şarj olmuyor tablet, sürekli reset atıp duruyor?
Fix dosyalarında sorun var
Dik konumda kalem çalışmıyor
Evet kapaliyken şarj olmuyor çözümünü aticam fix dosyalarinda sorun yok. Error 6 veya 7 verirse bisi olmaz. Yinede yukler.kalem sorununa da kisa sure içinde cozum bulcam.
uzulmez17' Alıntı:phesehemist0' Alıntı:Evet kapaliyken şarj olmuyor çözümünü aticam fix dosyalarinda sorun yok. Error 6 veya 7 verirse bisi olmaz. Yinede yukler.kalem sorununa da kisa sure içinde cozum bulcam.
fix dosyaları 0 bayt olarak gözüküyor yanlız. tekrar upload edebilir misin? bir de twitch'de yayın izlerken ekran yeşil oluyor..
phesehemist0' Alıntı:burak2207' Alıntı:Merhaba, ben romu kurdum bazi hatalar disinda mukemmel calisiyor. Emegi gecen herkese tesekkurler.
Asil sorunum Gapps pakedini flashladim ama Google Play Hizmetleri dUrduruldu hatasi aliyorum nasil cozebilirim?
Tekrar tesekkurler.
kardesim datayı sil düzelir
uzulmez17' Alıntı:tablet aşırı ısınıyor özellikle video izlerken. oyun oynamayı düşünemiyorum bile. en iyisi gerçekten stabil bir sürüm çıkana kadar beklemek, downgrade edeceğim ne yazık ki
Dostum yaz ayındayız tamam da 4.4.2 niye ısınmıyor? Sıkıntı olduğu belli, farklı tabanlı romlarla uğraşmak yerine bir tanesine yoğunlaşıp tam stabil bir rom çıkarırsan çok iyi olur. Isınma problemini Twitch'de 1080p bi stream izleyerek veya bi oyun test edebilirsin. yaklaşık 15-20 dakika sonra tablet kapanıyor. ayrıca ısı elle oldukça hissediliyorphesehemist0' Alıntı:uzulmez17' Alıntı:tablet aşırı ısınıyor özellikle video izlerken. oyun oynamayı düşünemiyorum bile. en iyisi gerçekten stabil bir sürüm çıkana kadar beklemek, downgrade edeceğim ne yazık ki
yaz ayındayız ısınması normal. v2 sürümünü paylastım.
phesehemist0' Alıntı:özele gel
Sorun ne kardesim. Tam olarak.iemres' Alıntı:phesehemist0' Alıntı:özele gel
abi ben nasıl mesaj atacgım sana
phesehemist0' Alıntı:Sorun ne kardesim. Tam olarak.iemres' Alıntı:abi ben nasıl mesaj atacgım sana