Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Guncelleme geliyor fakat guncelleyemiyorum indiriyorum guncelleme kurulurken android simgesi ve altinda ufak bi sekilde hata yaziyor nasil 6.0.1e guncelleyecegim ?
Cvp: RE: [6.0]General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom
ahmet1574' Alıntı:
Guncelleme geliyor fakat guncelleyemiyorum indiriyorum guncelleme kurulurken android simgesi ve altinda ufak bi sekilde hata yaziyor nasil 6.0.1e guncelleyecegim ?
abi yükledim güncelleme geldi 6.0.1 güncellemesi onu yükleyemiyorum hata yazıyo tekrar 6.0.1 romu atmammı lazım yoksa başka bi hata mı var anlayamadım ayrıca biraz daha açıklayıcı olarak anlşatırsanız çok sevinirim ellerinize sağlık
abi yükledim güncelleme geldi 6.0.1 güncellemesi onu yükleyemiyorum hata yazıyo tekrar 6.0.1 romu atmammı lazım yoksa başka bi hata mı var anlayamadım ayrıca biraz daha açıklayıcı olarak anlşatırsanız çok sevinirim ellerinize sağlık
telefonum kingo root ile root attıktan sonra kapatıp açtığımda açılış ekranında takılı kaldı ne yaptımsa açılmadı. ben bu rom u nasıl yükleyeceğim? OEM kiliti falan açamam o yüzden soruyorum