ahmet1574' Alıntı:Guncelleme geliyor fakat guncelleyemiyorum indiriyorum guncelleme kurulurken android simgesi ve altinda ufak bi sekilde hata yaziyor nasil 6.0.1e guncelleyecegim ?
Rygebin' Alıntı:Android yazılıysa tabiki olmaz onu mutlaka ADB İnterface e çevirmeniz şart..
thysnctn' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Android yazılıysa tabiki olmaz onu mutlaka ADB İnterface e çevirmeniz şart..
abi yükledim güncelleme geldi 6.0.1 güncellemesi onu yükleyemiyorum hata yazıyo tekrar 6.0.1 romu atmammı lazım yoksa başka bi hata mı var anlayamadım ayrıca biraz daha açıklayıcı olarak anlşatırsanız çok sevinirim ellerinize sağlık
abi dediğin dosyayı indirdim hepsini yükledim ancak güncelleme dosyasında recoveryde hata veriyo anlayamadım sana zahmet bi bakar mısın ?Rygebin' Alıntı:thysnctn' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Android yazılıysa tabiki olmaz onu mutlaka ADB İnterface e çevirmeniz şart..
abi yükledim güncelleme geldi 6.0.1 güncellemesi onu yükleyemiyorum hata yazıyo tekrar 6.0.1 romu atmammı lazım yoksa başka bi hata mı var anlayamadım ayrıca biraz daha açıklayıcı olarak anlşatırsanız çok sevinirim ellerinize sağlık
Güncelleme dosyasını yükleyin. Stock ROM bölümünde mevcut.