R
Rygebin
Sobatabak' Alıntı:Hocam stovk rom yükledim bunu ama telefon açılmıyor dönüyor. brcikmi oldu yoksa geç mi açılıyor ? 10 dkj oldu hala bekliyom ?
Biraz geç açılır.
Sobatabak' Alıntı:Hocam stovk rom yükledim bunu ama telefon açılmıyor dönüyor. brcikmi oldu yoksa geç mi açılıyor ? 10 dkj oldu hala bekliyom ?
nsyrc' Alıntı:@"Rygebin" hocam romu yüklemiyor. Wileyfox dayım şu anda, dün yükledim sorunsuz yükledi ama bunu yüklemiyor.
Rygebin' Alıntı:nsyrc' Alıntı:@"Rygebin" hocam romu yüklemiyor. Wileyfox dayım şu anda, dün yükledim sorunsuz yükledi ama bunu yüklemiyor.
6.0.1 i yükleyin .
Rygebin' Alıntı:Ne hatası alıyorsunuz?
Rygebin' Alıntı:Driverı görmüyor kurdunuz mu ?
Haliltae' Alıntı:6.0.1 guncellerken hata veriyor
Haliltae' Alıntı:O brick edebilir diye 59R yı kurup guncelledim
serdark54' Alıntı:Hocam bu dediğinizi yaptım butun veriler silindi tekrar kuruldu telefon. Güncellemeyi yapmaya çalıştım hata verdi 6.0.1 android robot ekranında biraz işleniyo yarıya gelmeden hata veriyor. bu romu yuklemeye çalıştım sonrasında yüklendi sanırım uzun sürdü biraz. Tekrar güncelleştirme yaptım yine hata verdi. Şimdi 6.0.1 romu indirdim onu yuklemeye çalışacağım.
Bu arada hocam telefonu recovery moda alırken komut hatası veriyor sonra güç+ ses yukseltmeye basınca recovery ekranı geliyor sorun nedir?
serdark54' Alıntı:Şimdi hocam telefona hard format attım o hata düzelir belki diye sanırım düzelmeyecek. Neyse o ekranı geçip recovery ekranına geliyorum sonra telefonu bilgisayara bağlayıp verdiğiniz romun içinde ki bat dosyasını çalıştırmam gerekiyor değil mi? bu arada verdiğiniz programları da yükledim. şimdi 6.0.1 e atacağım format bitince.
serdark54' Alıntı:Atarken den kastınızı anlayamadım o dosyaları rardan çıkardım o klasor içinden yönetici olarak çalıştırmam gerekmiyor mu?
[img=288x500]http://i.hizliresim.com/5M9jMj.jpg[/img]