2 türlü gelecek.yusuppp' Alıntı:Full rom mu gelecek yoksa ota mı hocam ota ise romu kurup öyle bekliym hocam ?
Rygebin' Alıntı:Evet 6 gündür uğraştığım türkçeleştirme işini çöpe atıyorum , global versiyon portlarım daha iyi. Apk'ları düzelttım bu seferde bootta kaldı , sıkıldım onun yerine twrp portlarım flyme türkçeleştirmeleri veririm daha iyi.
Global versiyon gelene kadar türkçe demeyin bana.
Onu hallederizJeriOfire' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Evet 6 gündür uğraştığım türkçeleştirme işini çöpe atıyorum , global versiyon portlarım daha iyi. Apk'ları düzelttım bu seferde bootta kaldı , sıkıldım onun yerine twrp portlarım flyme türkçeleştirmeleri veririm daha iyi.
Peki Şeffaf Navbar
Rygebin' Alıntı:Evet 6 gündür uğraştığım türkçeleştirme işini çöpe atıyorum , global versiyon portlarım daha iyi. Apk'ları düzelttım bu seferde bootta kaldı , sıkıldım onun yerine twrp portlarım flyme türkçeleştirmeleri veririm daha iyi.
Oh sevindimRygebin' Alıntı:Onu hallederizJeriOfire' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Evet 6 gündür uğraştığım türkçeleştirme işini çöpe atıyorum , global versiyon portlarım daha iyi. Apk'ları düzelttım bu seferde bootta kaldı , sıkıldım onun yerine twrp portlarım flyme türkçeleştirmeleri veririm daha iyi.
Peki Şeffaf Navbar
ceza98' Alıntı:@"Rygebin" hocam şimdi 7.1 in v2 si şuan için gelmiyecekmi gelmiyeceksede seffaf tuşlar olursa oda kabul birde çok kaba sanal tuşlar onu farklı yapabilme imkânınız varmı ?
O sorunu en son uygulamalar kismindan bildirim gelmesini istediginiz uygulamayi kilitleyerek cozebilirsiniz.hidryhme' Alıntı:Hocam sizin romdaki bildirim gelmeme sorununu halletme imkanınız var mı ?
hidryhme' Alıntı:Hocam sizin romdaki bildirim gelmeme sorununu halletme imkanınız var mı ?
Griffin' Alıntı:Arkadaşlar bu ROM Xiaomi Redmi 3'ten portlanmıştır. Redmi 3'ün asıl ROM'unda aynı compile hataları var. Ondan dolayı yeni bir ROM üretilmedikçe, mevcut ROM'da ki sorunların çözülmesi biraz zor görünüyor.