Halilltae' Alıntı:Bende bugun kulaklikla gorusme yaptiktan sonra ,gm nin kulakligini kullaniyorum ,kapatinca telefon komple gitti tuslar calismadi bataryayi cikarip takdim anca acildi ,konusmada da zaten 2 arama yaptikdan sonra 3. De donuyor cihaz . kulaklikla ilgili sorunu yasayan baska arkadas var mi
isaermagan' Alıntı:Viper4android kurarken hata verdi busybox kurulum istiyor busybox kurdum yine aynı hatayı aldım sebebi nedir?
Halilltae' Alıntı:Bende bugun kulaklikla gorusme yaptiktan sonra ,gm nin kulakligini kullaniyorum ,kapatinca telefon komple gitti tuslar calismadi bataryayi cikarip takdim anca acildi ,konusmada da zaten 2 arama yaptikdan sonra 3. De donuyor cihaz . kulaklikla ilgili sorunu yasayan baska arkadas var mi
TurkishKnight' Alıntı:Halilltae' Alıntı:Bende bugun kulaklikla gorusme yaptiktan sonra ,gm nin kulakligini kullaniyorum ,kapatinca telefon komple gitti tuslar calismadi bataryayi cikarip takdim anca acildi ,konusmada da zaten 2 arama yaptikdan sonra 3. De donuyor cihaz . kulaklikla ilgili sorunu yasayan baska arkadas var mi
Sen bunu yazdıktan sonra vazgeçtim kurmaktan :adyo:
Gayet iyi bir rom fakat kasmalar mevcut o yüzden flyme kullanıyorum .Halilltae' Alıntı:TurkishKnight' Alıntı:Halilltae' Alıntı:Bende bugun kulaklikla gorusme yaptiktan sonra ,gm nin kulakligini kullaniyorum ,kapatinca telefon komple gitti tuslar calismadi bataryayi cikarip takdim anca acildi ,konusmada da zaten 2 arama yaptikdan sonra 3. De donuyor cihaz . kulaklikla ilgili sorunu yasayan baska arkadas var mi
Ya benim gordugum hatalar onlar birde whatsapp dan bildirim gelmiyor onun disinda geyet iyi bir rom su anda da kullaniyorum bende flyme e gececektim ama mobil veri sorunlu oldugundan dondum, bu da bence iyi stabil bir os rom birkac ufak hata disinda
Bende mobilden dolayi kullanamiyorum hocam neyse belki birgun duzelir o zamana kadar bu iyiRygebin' Alıntı:Gayet iyi bir rom fakat kasmalar mevcut o yüzden flyme kullanıyorum .Halilltae' Alıntı:TurkishKnight' Alıntı:Halilltae' Alıntı:Bende bugun kulaklikla gorusme yaptiktan sonra ,gm nin kulakligini kullaniyorum ,kapatinca telefon komple gitti tuslar calismadi bataryayi cikarip takdim anca acildi ,konusmada da zaten 2 arama yaptikdan sonra 3. De donuyor cihaz . kulaklikla ilgili sorunu yasayan baska arkadas var mi
Ya benim gordugum hatalar onlar birde whatsapp dan bildirim gelmiyor onun disinda geyet iyi bir rom su anda da kullaniyorum bende flyme e gececektim ama mobil veri sorunlu oldugundan dondum, bu da bence iyi stabil bir os rom birkac ufak hata disinda
Halilltae' Alıntı:Bende mobilden dolayi kullanamiyorum hocam neyse belki birgun duzelir o zamana kadar bu iyiRygebin' Alıntı:Gayet iyi bir rom fakat kasmalar mevcut o yüzden flyme kullanıyorum .Halilltae' Alıntı:TurkishKnight' Alıntı:Halilltae' Alıntı:Bende bugun kulaklikla gorusme yaptiktan sonra ,gm nin kulakligini kullaniyorum ,kapatinca telefon komple gitti tuslar calismadi bataryayi cikarip takdim anca acildi ,konusmada da zaten 2 arama yaptikdan sonra 3. De donuyor cihaz . kulaklikla ilgili sorunu yasayan baska arkadas var mi
Ayarlardan bildirimleri ayarladim fakat degisim olmadi arada geliyor sadece,Duzelmeden kastim belki flyme 5 portlanir ondan dedimkerem4535' Alıntı:Halilltae' Alıntı:Bende mobilden dolayi kullanamiyorum hocam neyse belki birgun duzelir o zamana kadar bu iyiRygebin' Alıntı:Gayet iyi bir rom fakat kasmalar mevcut o yüzden flyme kullanıyorum .Halilltae' Alıntı:TurkishKnight' Alıntı:Sen bunu yazdıktan sonra vazgeçtim kurmaktan :adyo:
Flyme'da mobil veri düzelmeyecek. whatsapptan bildirim geliyor onu ayarlardan düzeltebilirsiniz.
Rygebin' Alıntı:Release 2 Eklendi.
firat02' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Release 2 Eklendi.
İnsan bir teşekkür eder kardeş yorumu silmek te nedir sana Release2 çıktı dedik duyurduk sen kalkıp yorumu silip teşekkür bile etmeden release2 çıktı diyorsun sığar mı bu yaptığın yöneticiliğee??
hidryhme' Alıntı:Relase 2 de ne gibi değişiklik olmuş geliştirici yazmış mı ?