aramadan sonra tel donup kalioduGriffin' Alıntı:Beyler dialerin ne problemi vardı? Deneyip yazayım.
satiricon4545' Alıntı:cagridan sonra donuodu ve nav bar nolmus?
aramadan sonra tel donup kalioduGriffin' Alıntı:Beyler dialerin ne problemi vardı? Deneyip yazayım.
ezio89' Alıntı:satiricon4545' Alıntı:cagridan sonra donuodu ve nav bar nolmus?
Bende hiç olmadı baştan temiz kur en iyisi
2 de neler degismis? nav bar noldukerem4535' Alıntı:arada bir yapıyor onu sonra biraz bekleyince reboot atıyor relase2'yi kurarsanız büyük ihtimalle sorun gider ama öbürkü türlü sadece bataryayı çıkarıp takman gerekir
satiricon4545' Alıntı:ezio89' Alıntı:satiricon4545' Alıntı:cagridan sonra donuodu ve nav bar nolmus?
xposed kurdunmu
ezio89' Alıntı:satiricon4545' Alıntı:ezio89' Alıntı:satiricon4545' Alıntı:cagridan sonra donuodu ve nav bar nolmus?
xposed kurdunmu
evet kurdum hiç reboot olmadı
aksama yazarmisiniz?kerem4535' Alıntı:zaten yeni çıktı relase 2 deneme fırsatı bulamadım indiriyor akşama net bir şey söyleyebilirim
satiricon4545' Alıntı:hocam temiz kurulum yaptim zaten r1 de probleem vardı nav bar nolmus r2 de
aksama yazarmisiniz?kerem4535' Alıntı:zaten yeni çıktı relase 2 deneme fırsatı bulamadım indiriyor akşama net bir şey söyleyebilirim
senmi yaptin? orjinali hala kkmiGriffin' Alıntı:Arkadaşlar güzel bir haberim var. ROM %70 Türkçeye çevrildi. Xperia Lollipop tarzı navigasyon butonları yerleştirildi. Şeffaf navigasyon çubuğu için smali dosyalarını editlemem ve biraz daha araştırma yapmam gerekecek. ROM'u bu gece upload edeceğim. Yarın link veririm herhalde. (Allah izin verirse) :goodbye:
satiricon4545' Alıntı:senmi yaptin? orjinali hala kkmiGriffin' Alıntı:Arkadaşlar güzel bir haberim var. ROM %70 Türkçeye çevrildi. Xperia Lollipop tarzı navigasyon butonları yerleştirildi. Şeffaf navigasyon çubuğu için smali dosyalarını editlemem ve biraz daha araştırma yapmam gerekecek. ROM'u bu gece upload edeceğim. Yarın link veririm herhalde. (Allah izin verirse) :goodbye:
Wes' Alıntı:release 2'yi kuran var mı ? Önemli bir geliştirme var mı ROMda ?
satiricon4545' Alıntı:@"Griffin" yabanci biri değilsin tabi türk değilsen bilemem normalde siz diyen birisi degilim hepimiz kardesiz ha değiliz diyorsan siz diye hitap etmek sorun olmaz benim icin