Merhaba. Daha önce de belirttiğim üzere cihazıma sürüm yükseltme işlemi yapamıyorum. İyi günler.
Merhaba. Daha önce de belirttiğim üzere cihazıma sürüm yükseltme işlemi yapamıyorum. İyi günler.
Merhaba. Bu iş, anlatımla olabilecek bir iş değil. Her cihaz yazılımında kullanabileceğimiz belirli bir metod bulunmuyor maalesef. İyi günler.Kronos bizim için anlatım yapar mısınız o zaman rica etsem
Kronos hepsiburada da fiyat 1599 üstelik 8 gb versiyonu sizce 2. El kaça gider? Benimkinin kasasında çizik dahi yok. Bir de satarsak sizin geliştirdiğiniz rom ile satmam sıkıntı olur mu? Stock rom mu atayım?Merhaba. Cihazın sıfırı şuanda $130-$140 civarında satılıyor. Bu da ₺700-₺750 civarı bir miktara tekabül ediyor. Sizin cihaz ikinci el, malum. 400-500'e satacak birini bulursanız iyi.
Merhaba. Daha önce dediğim gibi 500-700 arası bir şey tahmin ediyorum. GApps yüklü Oreo kurup satabilirsiniz, sıkıntı çıkmaz. İyi günler.Kronos hepsiburada da fiyat 1599 üstelik 8 gb versiyonu sizce 2. El kaça gider? Benimkinin kasasında çizik dahi yok. Bir de satarsak sizin geliştirdiğiniz rom ile satmam sıkıntı olur mu? Stock rom mu atayım?
Merhaba. Daha önce dediğim gibi 500-700 arası bir şey tahmin ediyorum. GApps yüklü Oreo kurup satabilirsiniz, sıkıntı çıkmaz. İyi günler.[/QUOTE
İngilizce olması sıkıntı çıkarır mı?
Cihazımı Smart Switch ile yedekleyeceğimde cihazınız için yeni güncelleme var yazısı çıktı. Güncellersem G5510ZCU1CRK1' e mi yükselir? Güncellerken sıkıntı çıkar mı?Merhaba. Bu güncellemeden haberim var. Ne yazık ki cihazımı bozduğum kanaatindeyim. Sürüm yükseltme veya düşürme yapamıyorum. Yakın zamanda da elden çıkarmak gibi bir niyetim var. Yani bundan sonra tarafımdan herhangi bir çalışma olmayacak gibi görünüyor. Teşekkürler.
KronosCihazımı Smart Switch ile yedekleyeceğimde cihazınız için yeni güncelleme var yazısı çıktı. Güncellersem G5510ZCU1CRK1' e mi yükselir? Güncellerken sıkıntı çıkar mı?
Merhaba. Sıkıntı çıkmaması gerek. Ancak güncelleme alırsanız muhtemelen GApps olmayan bir sistem kurulacak. İyi günler.Cihazımı Smart Switch ile yedekleyeceğimde cihazınız için yeni güncelleme var yazısı çıktı. Güncellersem G5510ZCU1CRK1' e mi yükselir? Güncellerken sıkıntı çıkar mı?
[automerge]1553332635[/automerge]
Kronos
şu an içinde bulunan gapps silinir mi yani? KronosMerhaba. Sıkıntı çıkmaması gerek. Ancak güncelleme alırsanız muhtemelen GApps olmayan bir sistem kurulacak. İyi günler.
Evet beyler.
Hocam hiç mi yolu yok akşam tam şarj ile koyuyorum sabah 96/95 e düşüyor. Oyun oynarken dakikada %1 şarj yiyor romu indirip kendimiz gapps yükleyemez miyizEvet beyler.
Merhaba. Maalesef ben bir şey yapamıyorum bu konuda. Elbette romu indirip istediğiniz işlemleri yapabilirsiniz. Sonuçta deneme-yanılma.Hocam hiç mi yolu yok akşam tam şarj ile koyuyorum sabah 96/95 e düşüyor. Oyun oynarken dakikada %1 şarj yiyor romu indirip kendimiz gapps yükleyemez miyiz
Nasıl yapacağımıza dair bilgilendirseniz olmaz mı?Merhaba. Maalesef ben bir şey yapamıyorum bu konuda. Elbette romu indirip istediğiniz işlemleri yapabilirsiniz. Sonuçta deneme-yanılma.
+1Nasıl yapacağımıza dair bilgilendirseniz olmaz mı?
bunları yapacak kadar bilgim yok malesef twrp ile gapps paketi flashlanabilir diye biliyordum ama o da olmuyor muhtemelenMesela. Bu konudaki romu ayrıştırıp içinden Google uygulamalarını ve diğer dosyaları alıp yeni sisteme gömmeyi deneyin. Şuralara bakın;
/system/app
/system/priv-app
/etc
/etc/preffered-apps
/etc/permissions
/etc/sysconfig
Almanız gereken dosyalar kendini belli eder zaten. İsimlerinde Google veya Google kelimesini çağrıştıran bir şeyler vardır. Ek olarak;
/system/priv-app/Phonesky'ı da alın.