[8.1.0][SE9.5][on5xlltezc][G5510]Oreo for Samsung Galaxy on5

bunları yapacak kadar bilgim yok malesef :( twrp ile gapps paketi flashlanabilir diye biliyordum ama o da olmuyor muhtemelen :(
GApps flaşlama işi olmaz. :)
[automerge]1553364262[/automerge]
Ayrıca Oreo için TWRP yok.

• Like
Tepkiler: furkan.c
Denemenin bir sakıncası yok. :)

Merhaba. Twrp Builder uygulaması ile cihaz için uygun twrp yapmalarını istedim. Linki burada:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
son sürüme bunu yükleyip gapps atamaz mıyız?
Merhaba. Denemenizde bir sakınca yok. Çok düşük bir ihtimal ama denemeye değer diyorsanız. :)

twrp for oreo..where are you?
[automerge]1554908089[/automerge]
any chance g 5510 for android 9?
what do you think?
thanks..

Son düzenleme:
twrp for oreo..where are you?
[automerge]1554908089[/automerge]
any chance g 5510 for android 9?
what do you think?
thanks..
Hi. My works about g5510 finished, alas. If Samsung gives Pie rom for on5, you can use it. You can look here to TWRP for Oreo;
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
I hope it works. :) Have a nice day.

4 files
how?
please tell me step by step..
thanks..

Hello Kronos.
Is there twrp for oreo
[automerge]1555924447[/automerge]
Hello Kronos.
Is there twrp for oreo.

Merhaba. Sorun nedir tam olarak?
tamam tamam hal ettim ben mega desktopi indirmem gerekti çok teşekkurler. eğer yazi hatam varsa affetin ben iranin turklerindenim onun için sizin turkçe nizi pek iyi yazamiyorum. Ve elbete bo rom için sizlere çok minnetdarim. çok teşekkurler.

tamam tamam hal ettim ben mega desktopi indirmem gerekti çok teşekkurler. eğer yazi hatam varsa affetin ben iranin turklerindenim onun için sizin turkçe nizi pek iyi yazamiyorum. Ve elbete bo rom için sizlere çok minnetdarim. çok teşekkurler.
Rica ederim. İyi günlerde kullanın. :)

Merhaba benim tek sörünum bü rom ve android 7.1.1 romünda S finder yok. Bunu nasil halledebilirim?