GApps flaşlama işi olmaz.bunları yapacak kadar bilgim yok malesef twrp ile gapps paketi flashlanabilir diye biliyordum ama o da olmuyor muhtemelen
[automerge]1553364262[/automerge]
Ayrıca Oreo için TWRP yok.
GApps flaşlama işi olmaz.bunları yapacak kadar bilgim yok malesef twrp ile gapps paketi flashlanabilir diye biliyordum ama o da olmuyor muhtemelen
Hayır.twrp olsa atılabilir miydi?
tekrar rahatsız ettiğim için özür dilerim . Bir araştırma yaptım ve şu konuyu buldum: Download Google Installer APK v 2.0 for Chinese Phones - bir arkadaş s7'sine bu şekilde bunu uygulayarak başarmış. Sizin de fikrinizi almak isterim.Hayır.
Merhaba. Twrp Builder uygulaması ile cihaz için uygun twrp yapmalarını istedim. Linki burada: TwrpBuilderTests/android_device_samsung_on5xlltezc son sürüme bunu yükleyip gapps atamaz mıyız?Denemenin bir sakıncası yok.
Merhaba. Denemenizde bir sakınca yok. Çok düşük bir ihtimal ama denemeye değer diyorsanız.Merhaba. Twrp Builder uygulaması ile cihaz için uygun twrp yapmalarını istedim. Linki burada: TwrpBuilderTests/android_device_samsung_on5xlltezc son sürüme bunu yükleyip gapps atamaz mıyız?
Neden olmuyor ki?Merhaba. Denemenizde bir sakınca yok. Çok düşük bir ihtimal ama denemeye değer diyorsanız.
Hi. My works about g5510 finished, alas. If Samsung gives Pie rom for on5, you can use it. You can look here to TWRP for Oreo; TwrpBuilderTests/android_device_samsung_on5xlltezc I hope it works. Have a nice day.twrp for oreo..where are you?
[automerge]1554908089[/automerge]
any chance g 5510 for android 9?
what do you think?
thanks..
Merhaba. Sorun nedir tam olarak?merhaba ben dosyalari indiremiyorum bana lutfen yardim edin
tamam tamam hal ettim ben mega desktopi indirmem gerekti çok teşekkurler. eğer yazi hatam varsa affetin ben iranin turklerindenim onun için sizin turkçe nizi pek iyi yazamiyorum. Ve elbete bo rom için sizlere çok minnetdarim. çok teşekkurler.Merhaba. Sorun nedir tam olarak?
Rica ederim. İyi günlerde kullanın.tamam tamam hal ettim ben mega desktopi indirmem gerekti çok teşekkurler. eğer yazi hatam varsa affetin ben iranin turklerindenim onun için sizin turkçe nizi pek iyi yazamiyorum. Ve elbete bo rom için sizlere çok minnetdarim. çok teşekkurler.