serkan75
Yönetici
monvance' Alıntı:anladım. mesaj sayısını tektek sayarak baktım toplamını nerden görebiliriz.
Tam sürüme geç en altta. Sonra profile gir anlarsın.
monvance' Alıntı:anladım. mesaj sayısını tektek sayarak baktım toplamını nerden görebiliriz.
cemcagdas' Alıntı:Arkadaşlar indirme linklerini göremiyorum nede
üye olun veya email doğrulayın uyarısı var ve ben üye oldum
Celuk' Alıntı:cemcagdas' Alıntı:Arkadaşlar indirme linklerini göremiyorum nede
Daha uyeligin aktiflestirilmemis o yuzden linkleri goremiyorsun
Bu arada aktif üyelik icin yorum sayisi tekrar 100 e dusuruldu @"TCAnatolia" tam 100 yorumla aktif uyesin ve sohbeti gorebilirsin
cemcagdas' Alıntı:Celuk' Alıntı:cemcagdas' Alıntı:Arkadaşlar indirme linklerini göremiyorum nede
Bu arada aktif üyelik icin yorum sayisi tekrar 100 e dusuruldu @"TCAnatolia" tam 100 yorumla aktif uyesin ve sohbeti gorebilirsin
teşekkür butonu dahilmi yorum sayısına
Celuk' Alıntı:cemcagdas' Alıntı:Celuk' Alıntı:cemcagdas' Alıntı:Arkadaşlar indirme linklerini göremiyorum nede
Dahil degil
cemcagdas' Alıntı:Celuk' Alıntı:cemcagdas' Alıntı:Celuk' Alıntı:cemcagdas' Alıntı:Arkadaşlar indirme linklerini göremiyorum nede
Dahil degil
Sonuç itibariyle 100 yorum yaparsam linkleri görebileciğim ve tam sürüme geçebileğim değilmi.
Celuk' Alıntı:cemcagdas' Alıntı:Celuk' Alıntı:cemcagdas' Alıntı:Celuk' Alıntı:Daha uyeligin aktiflestirilmemis o yuzden linkleri goremiyorsun
Dahil degil
Sonuç itibariyle 100 yorum yaparsam linkleri görebileciğim ve tam sürüme geçebileğim değilmi.
O aktiflik uyeligin aktif olmasi degil yanlis anladin 100 yorum yapan=aktif uye ve bu aktif uyeler forum sohbetini gorebiliyor
Uyeligin aktif olmasi ise yeni olan uyelere karsi alinmis bir onlem ve bunlar admin onayinda bekliyor adminler uyeligini onayladigi zaman uyeligin aktiflesecek ve 0 yorumun olsa bile linkleri gorebileceksin :goodbye:
cemcagdas' Alıntı:Celuk' Alıntı:cemcagdas' Alıntı:Sonuç itibariyle 100 yorum yaparsam linkleri görebileciğim ve tam sürüme geçebileğim değilmi.Celuk' Alıntı:cemcagdas' Alıntı:teşekkür butonu dahilmi yorum sayısına
Dahil degil
O aktiflik uyeligin aktif olmasi degil yanlis anladin 100 yorum yapan=aktif uye ve bu aktif uyeler forum sohbetini gorebiliyor
Uyeligin aktif olmasi ise yeni olan uyelere karsi alinmis bir onlem ve bunlar admin onayinda bekliyor adminler uyeligini onayladigi zaman uyeligin aktiflesecek ve 0 yorumun olsa bile linkleri gorebileceksin :goodbye:
umarım erken onaylanır inidirmek istediğim custom rom mevcut
Tabi kiaktif olman gerek