Android 6.0 Marshmallow Tema

Apranax

File Uploader
21 Nis 2015
223
135
Hiç bişey söylemeye gerek yok ss ler anlatıyor :D

Ekran görüntüleri
2ng9agw.jpg

İndirme Marshmallow

Dialerde jelly bean sürümünde yazılan numara görünmüyor, beyaz bıraktınız sanırım.

reznik' Alıntı:
Dialerde jelly bean sürümünde yazılan numara görünmüyor, beyaz bıraktınız sanırım.

Jellybean kullanmadıgım icin deneme imkanım olmadı. KK kullanıyorum sorun yok :)

Apranax' Alıntı:
reznik' Alıntı:

Jellybean kullanmadıgım icin deneme imkanım olmadı. KK kullanıyorum sorun yok :)

Kendim düzelteyim o zaman, genel bir sorunsa diye uyarayım demiştim. Güzel çalışma olmuş, elinize sağlık.

reznik' Alıntı:
Apranax' Alıntı:
reznik' Alıntı:

Kendim düzelteyim o zaman, genel bir sorunsa diye uyarayım demiştim. Güzel çalışma olmuş, elinize sağlık.

Teşekkürler.

bende dicovery II miniye olmuyor orochi değişik ikonlar çıkıuyor bi el atsan ya o kadar güzel temadan sadece arkaplan oluyor lütfen bi el at

elinize sağlık
@"Apranax" hocam orda bi kodu değiştirince ekran kilidi şeklide değişiyor bu kodların hangisinin hangi kilit ekranına ait olduğuna dair bi bilginiz varmı?