Android Marshmallow Geldi !

UtkuAblakTR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eyl 2015
290
42
Android 6.0 Geldi Arkadaşlar.

XJ83Mo.png

Tüm 4gcilere hayırlı olması dileğiyle  :goodbye:

Darısı Discovery I in başında dicem de daha L çıkmadı.

@"UtkuAblakTR"   

Sen güncelledin mi Utku?
Kafanıza göre konu açıyorsunuz.
Ana Konu var/ Açılmış Sürüsüne 6.0 konusu var.

+Kademeli olarak dağıtılmaya başlanmış yine bize gelmesi 1 haftayı bulur.

Android 6.0 geldiğinde FM radyonun kernelden açılma olasılığı varmı acaba bilgisi olan var mı?

vatan' Alıntı:
Android 6.0 geldiğinde FM radyonun kernelden açılma olasılığı varmı acaba bilgisi olan var mı?

Hayır maalesef olmuyor denedik..

Hayırlısı olsun , yeni ROM bana güncelleme geldiği an forumda yayınlanacak ota captureini da paylaşacağım.

6.0 güncellemesi alan var mı?güncellemenin sırayla dağıtılması da çok saçma olmuş. Bandwith mi yok arkadaş koskoca GM sın

Nhmanas' Alıntı:
6.0 güncellemesi alan var mı?güncellemenin sırayla dağıtılması da çok saçma olmuş. Bandwith mi yok arkadaş koskoca GM sın

GM nin neresi kocaman anlatır mısınız ? Yönetim binası alışveriş merkezinin yarısını anca kaplayan bır alanda :p

Güncelleme her telefona 1 haftaya yayılarak verilecekmiş. Yani en geç alacak olana bir hafta sonra gelecek. En erken alan zaten güncellemeyi kurdu eşini dostunu arıyor seviniyor :D

atakan58' Alıntı:
@"UtkuAblakTR"   

Sen güncelledin mi Utku?
Kafanıza göre konu açıyorsunuz.
Ana Konu var/ Açılmış Sürüsüne 6.0 konusu var.

+Kademeli olarak dağıtılmaya başlanmış yine bize gelmesi 1 haftayı bulur.

Yüklememiş hocam, bazen burayı facebook zannediyorlar...

Açıkçası android m yi android L kadar heyecanlı beklemedim. Ayrıca android 6.0 olarak piyasaya sürülmesi çok saçma oldu. En fazla 5.2 ederdi bu. 4.3 jellybean den 4.4 KitKat a atlamak gibi bir his veriyor bana

Nhmanas' Alıntı:
Açıkçası android m yi android L kadar heyecanlı beklemedim. Ayrıca android 6.0 olarak piyasaya sürülmesi çok saçma oldu. En fazla 5.2 ederdi bu. 4.3 jellybean den 4.4 KitKat a atlamak gibi bir his veriyor bana

görüntü olarak fazla birşey değişmemiş olabilir fakat performans ve pil anlamında büyük gelişmeler yaşandı.

Nhmanas' Alıntı:

yapabileceklerinin en iyisi yaptılar zaten başka ne yapılabilir ki.çeşitli iyileştirmeler vs...yapılabilir