Sorun nedir? Detaylı bir şekilde sorunu açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım.Bu Program Çalışmıyor Geliştiriciler İlgilenirse Çok Makbule Geçer
Çıkartmaz, kullanabilirsin.GM4g de 7.1.1 de bu program sorun çıkartirmi
Programın bulunduğu dizinde hata olabilir. Direkt olarak C:// veya D:// dizilerinde kullanmanız tavsiye edilir. Onun dışında USB hata ayıklamasını açınca gelen uyarınca kalıcı olarak onay vermen gerekiyor.selamun aleyküm, bu programla oem kilidini açıp stock android 7.0 üzerine root atmak istiyorum yanlız oemi açamadım bi türlü.yardımcı olabilir misiniz? cihazımın geliştirici seçeneklerinden oem kilidini ve usb hata ayıklamasnı açtım. pc ye bağlayıp oem kilidi aça tıkladım tüm veriler silinecek dedi tamam dedim telefon kapandı bootloader ekranında. en altta device state: locked hala kaç dakkadır aynı. Bootloader kilidi açılıyor, işlem tamamlandığında telefon yeniden başlatılacaktır. diyor toolkit ama öyle kalıyor. lapalıykende görmüyor telefonu
Kalıcı yükle dersen önce geçici olarak yükleyip nasıl kalıcı yükleyeceğini anlatan ekran gelecektir. Senin önce geçici yüklemene gerek yok yani.7.1.1'i de sorunsuz rootladı Cenkay kardeşim. Yalnız önce TWRP geçici yükle deyip twrpyi açmak gerekiyor. Bir de oem kilidi açık olduğu halde açık değil diye uyarıyor. Eline Sağlık. 2.0 versiyonundan beri kullanıyorum.
Ses kısma + güç tuşuna basarak fastboot moduna al, ardından tool üstünden twrp kur tekrardan indirdiğin dosyadan kurarsın ama full wipe yapmayı unutma. Veya fastboot ekranında fastboot stock rom yükleyebilirsin.hocam stock rom yüklerken yanlışlıkla fastboot yerine aserdd hocanın aroma twrp stock romunu kurdum. şuan telefon açılmıyor açılış ekranında öyle kalıyor . toolkiti görmüyor ve twrp silinmiş durumda no command yazısı geliyor ne yapabilirim
Dosya yolunda hata olabilir, bundan dolayı txt dosyasını okuyamıyordur program. Veya sürücülerde oluşan bir sorundan dolayı telefonu algılayamıyor olabilir.bootloader kilidin aç a tıkladım telefon bootloader ekranında dakikalardır aynı şekilde duruyor ve programın sol alt köşesindeki "bağlantı durumu: bilinmiyor "
diye bir yazı var yardımcı olurmusunuz?