SpeedlinE™
Aktif Üye
Ellerinize sağlık
crossxx' Alıntı:@Orochi™ Hocam ben 3.10.54 kerneli ile calısan 5.0.2 lollipop kulanıyorum. 3.10.54 kerneli ile cm12.1 nasıl portlanıyor peki ? Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden tesekkürler.
Acdıgı konulara LG G4 Stylus kullanıyorOrochi™' Alıntı:crossxx' Alıntı:@Orochi™ Hocam ben 3.10.54 kerneli ile calısan 5.0.2 lollipop kulanıyorum. 3.10.54 kerneli ile cm12.1 nasıl portlanıyor peki ? Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden tesekkürler.
yine aynı mantık işe yarar sanırım
hangi cihazı kullanıyorsun ve 5.0.2 3.10.54 kernelli cm12.1 hangi cihaza ait ?
SpeedlinE™' Alıntı:Hayır cihazı snapdragon410 kullanıyor
crossxx' Alıntı:@Orochi™ tesekkürler hocam. Peki cm12.1 in boot.img kopyalasam (tabiiki romu portladıktan sonra) açılma sansı var mı sizce ?
DoopTR' Alıntı:sağolun hocam ama oldu ama camre sensor vs çalışmıyor onun dışında açılışda bazen sihay ekran kalıyor force close hataları oluyor vs vs nasıl çözerim ?
camera için dediğim libler yetmediyse ise sıra ile libbleri değiştireceksin sensor için lib/hw v lib klasöründeki sensor yazan dosyaları değiştir
çalışıp çalışmayacağına onay veremem ancak cm12 6582 için bu anlatımla portlanıyormehmetalikisa' Alıntı:@Orochi™ abi anlatımda anladığım kadarıyla bir iki şey yapmaya çalışacam da ben GM E Tab 5 cihazıma anlattığın şekilde CyanogenMod 12.1 i portlamayı denesem çalışır mı, bir de imzam kurallara uygun mu?
BlackSlayer' Alıntı:Hocam lp romlar cm12 mi olur ben geçen gün res.remix lp sürümünü indirdim bu şekilde port yaptım bir kaç sorun çıktıda (altta dediklerinizide almıştım)
BlackSlayer' Alıntı:Portlamayı bida deniyicecem
Libmali.so yu stock danmı almalıyım.?
Stock dan aldım
Hocam naparsam yapim şu depolamayı düzeltemedimya dediğin gibib vold,sdcard aldım cm12 dennama yine aynı cm12 olsun cm13 olsun portladığım hütün romlarda var depolama sorunu normalde 40gb. Sistem depolaması olcağına normal depolama oluyor diğer 1.50gb normal olanda kayıplara karışıyor çünkü yüklenen uygulamalarda yine 4gb. Lik yere gidiyor bayabi karışık yani bunu nasıl düzeltirim?
Bi çözümü yokmudır hocam,birde dğer 2 portumda (Temasek ve bliss) aynı burdaki gibi yaptm ama recoveryden yükleyemedim temasekde "executing updater binary" hatası verdi blissde "zip file is corrupt!" hatası verdi ama hepsini aynı anda aynı şekilde yaptım remix romu yüklendi ama bunlar hata verdi bi kaç kez dha tekrar zipleyip denedim aynı corrupt diyo ama?