Hamzaslan007
Yasaklı Üye
Cvp: [ANLATIM]MT6582-92 CM13 Portlama
Mt6575 içinde olurmu
Mt6575 içinde olurmu
Hamzaslan007' Alıntı:Mt6575 içinde olurmu
Darkboys Dark' Alıntı:yabancı forumda çözüm olarak [font=Arial, Helvetica, sans-serif] [/font][font=Arial, Helvetica, sans-serif]sistem / lib / libdpframework.so dosyasını değiştirip çözünürlüğü ayarlayın deniliyor. çözünürlük ayarı nasıl yapılıyor?[/font]
BlackSlayer' Alıntı:boot img yi kitchen ile nasıl açıpda dosyaları alcaz hocam
ben birlikte aç diyorum açılıyor 1-6 arası sayılar var hangisi olcak ?
boot img yi başka bi programla hallettim hocam diğerleride tamam sadece block adresleri kaldı ama onları öğrenemedim mtk droid tols programına girdim ama block maps die birşey yok?
program görmüyor
terminalden buldum adresleri ama hangilerini ne yapıcam çözemedim http://i.hizliresim.com/MJg7W6.png http://i.hizliresim.com/qB8LR3.png http://s2.dosya.tc/server/yq8yiy/Script.rar.html script ler burda hocam siz yapabilirseniz daha iyi olur broken ve remix romlarının scriptleri
Darkboys Dark' Alıntı:@Orochi™hocam yabancı forumda şöyle bi çözüm var eng olarak. mx player yükleyip encoder değiştirmekten bahsedilmiş. bu işlemi nasıl yapabilirim
BlackSlayer' Alıntı:Hocam romda şuan bir sorun yok dpi sorunu hariç girişte 340 oluyo ayalardan 240 yapılınca düzeliyor fakat boot logo ve ani nin dpi si hala büyük bunları düzeltebilirmiyim? Birde hocam gappsı roma nasıl dahil edebilirim romun içine atsam ziplesem olurmu yoksa başka bir yeremi atmam gerekir?
BlackSlayer' Alıntı:Buda tamam yeni sorunlar buldum 1-ldepolama garip normalde repartitiondan dolayı depolama 1.48 gb olması gerekiyodu ve benim 1.40ı müziklerle doluydu fakat romu yükledikten sonraki durum bu içerdekierin hepsinin boyutu 35 mb ama 500mb diyo ve benim müziklerden eser yok rom değiştiribce geri düzeliyoda remix romda böyle 2-Camera çekmiyor çekmeye çaıştığımda tepki vermiyor sonrada cameraya bağlanılmıyo (kapatıp açmak lazım) libleri değiştirdim ama yine aynı 3-Cihazı soft reboot yaptığımda veri açılmıyor tamamen kapanıp açılması gerekiyor cihazın (çok önemli değil çözümü var ama kolay bir şekilde kökünden halloluyosa daha iyi olur )
Kamera illa orj. Olmasına gerek yok google kamera olsada olur onu ekleyebilirmiyim roma ?
Hocam hep size soruyoorum ama başka çözüm bulabilicek yerim yok AICP romunu yükledim bugün romda kamera çalışıyor sadece veriyle,depolama bozuk remixdeki romla aynı veri ve depolama hataları benim 1.40 gb lik müzikler nere gitti hala bilmiyorum şimdi cm roma geçsem geri geliyor bi şekilde ama
AICP romda hiç açıılmıyor veri hatta wifide depolamada normalde 4 gb uygulamarın olduğu yer olması gerekiyodu ama remix,aıcp ve diğer romlarda 4gb lik alan normal olarak gelşiyo 1.50 gb olan uygulamalara gidiyor nedendir bu nasıl düzelir?
Seslerde çok yüksek, nasıl azaltılıcağını biiyorum konu açmıştınız gmd2 mini için ama roma eklemek lazım nasıl yaparım build.prod da filan varmıdır bunun ayarı ?
phesehemist0' Alıntı:e tab 5 e portladım açıldı ancak 2-3 dakka sonra beyaz ekran oluyor yanıt vermiyor reset atıyorum gene aynısı oluyor.
BlackSlayer' Alıntı:phesehemist0' Alıntı:e tab 5 e portladım açıldı ancak 2-3 dakka sonra beyaz ekran oluyor yanıt vermiyor reset atıyorum gene aynısı oluyor.
Etab5 için portlanmış var zaten uğraşma beyaz ekranı düzeltmişler
BlackSlayer' Alıntı:Hocam fstabı açtım ama neyi düzelticem bilemedim ya bi şeyler de9iştirdim bida yüklim dedim yine yanlış yaptım açılmadı tel nasıl düzeltmem gerek fstab ı.?
Update scripti değiştirdim amacyine aynı yüklenmiyor yüklenmiyen romların diğerlerinden tek farkı xda dan indirmiş olmam xda dan indirdiğim 3 romda yüklenmedi.?