2 dakika değilde en aşağı bi 10 15 dakika kadar sürmesi lazım adb driverlerin kurulu olduğundan eminmisiniz?2 dakika falan sürüyor ve work klasörünün içi boş
Şimdi size söyleyeceğim yöntem ile açabilirsiniz.custom rom denedim completed dedi ve oldu, ancak stock rom da olmuyor work klasörünün içi boş
İlk olarak silin eğer hata verirse 2.sinde silmeyinsystem.img.lz4 şeklinde içinden çıkan. lz4 uzantısını da sileyim mi?
iki türlü de denedim olmuyor kafayı yicemİlk olarak silin eğer hata verirse 2.sindr silmeyin
Adb sürücülerinin yüklü olduğuna eminmisiniz?iki türlü de denedim olmuyor kafayı yicem
Kesinlike. Bütün kombinasyonları deniyorum, olmuyor. Rica etsem bu yazılımı siz indirip deneyebilir misiniz?Adb sürücülerinin yüklü olduğuna eminmisiniz?
Olur bana hızlı link verin müsait bir zamanda bakarım.Kesinlike. Bütün kombinasyonları deniyorum, olmuyor. Rica etsem bu yazılımı siz indirip deneyebilir misiniz?
yazılım bu:Olur bana hızlı link verin müsait bir zamanda bakarım.
Hata ile kendim ilgileneceğim.Aynı hataları bende alıyorum ne yaptınız çözebildinizmi
Aynı hataları bende alıyorum ne yaptınız çözebildinizmi
Sorununuz bu anlatım ile çözülmüştür ve denenmiştir.
meta-data dosyasının içinde "fota.zip" dosyası var. zipin içinde META klasörünün içinde file_contexts.bin dosyası var. onu masaüstüne çıkar. zip şifresi soracak : fotatest1234 . file_contexts.bin dosyasını kitchen>tools>tmp klasörünün içine at@bysalihidriscan Merhaba Ben File-Contexts Hatası Alıyorum Cihazım Galaxy J6 2018 Android Oreo Kullanıyor Lz4 Formatlı
Merhaba kendimde deniyeyim muhtemelen apktool sürümünden kaynaklı olabilir çözmeye çalışırım.@bysalihidriscan Merhaba File_Contexts Hatasını Çözdüm Arkadaş Yardımci Oldu @babay22 Yardımcı Oldu Hocam Android 8.1.0 Deodex İşleminde Hepsinde Fail Aldım Çözüm Nedir
bende de cihaz bootta kalıyor.Merhaba kendimde deniyeyim muhtemelen apktool sürümünden kaynaklı olabilir çözmeye çalışırım.
Nerede hata yaptığınızı bulmanız gerek update-scripti kontrol edin.bende de cihaz bootta kalıyor.
Merhaba bende deodex ettim herhangi bir hata almadım ilgili resimlerde gözüktüğü gibi.@bysalihidriscan Merhaba File_Contexts Hatasını Çözdüm Arkadaş Yardımci Oldu @babay22 Yardımcı Oldu Hocam Android 8.1.0 Deodex İşleminde Hepsinde Fail Aldım Çözüm Nedir
Nerede hata yaptığınızı bulmanız gerek update-scripti kontrol edin.
[doublepost=1539608545,1539589213][/doublepost]
Merhaba bende deodex ettim herhangi bir hata almadım ilgili resimlerde gözüktüğü gibi.