[ARM64][PORT][8.0] JourneyUI for GM 5 Plus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
420dpi yamasını yüklemek için ne yapmamız gerekiyor konu hakkında bir bilgim olmadığı için yazıyorum..

420dpi yamasını yüklemek için ne yapmamız gerekiyor konu hakkında bir bilgim olmadığı için yazıyorum..
romu yüklerken kullandığınız twrp aracı ile o yana zıp dosyasını sağa kaydırıp flashliyorsunuz.

telefonu ses kapama tuşuna basarak açın, gelen menüden recovery mode'u seçin, telefon tekrar başladığında twrp ile başlar.
oradan indirdiğiniz yere ulaşın zipi seçin. ardindan altta bulunan mavi şeridi sağa çekin. tamamdır

• Like
Tepkiler: dwaliwyth
romu yüklerken kullandığınız twrp aracı ile o yana zıp dosyasını sağa kaydırıp flashliyorsunuz.

telefonu ses kapama tuşuna basarak açın, gelen menüden recovery mode'u seçin, telefon tekrar başladığında twrp ile başlar.
oradan indirdiğiniz yere ulaşın zipi seçin. ardindan altta bulunan mavi şeridi sağa çekin. tamamdır
Çok teşekkür ederim :)

• Like
Tepkiler: serkan71
Hocam ellerinize sağlık romu yeni kurabildim ve ilk izlenimlerim harika olmuş stabil çalışan bir rom. Benim bir sorum var ayarları kurcaladım ama bulamadım hücresel veriyi 4g den 3g'ye çeviremedim yardımcı olabilecek varmı ?

Hocam 2 tane sıkıntısı var scren projeCtion televizyon a bağlandığında yeniden başlıyor bide pil tasarrufu açınca internet kapanıyor

geçenlerde bir arkadaş türkçeleştirme konusunda bir çalışma yapmıştı acaba ne zaman bir güncelleme gelir... birde bu rom da batarya çok stabil ama miui10 yükleyince batarya birden bitiyor yani tercihim miui10 ama batarya sorunu yüzünden bu romu kullanıyorum o yönden süper..

Bende meraktan sadece ne özellikleri var merak ediyorum. Miu deyim şuan bende memnunum ama farklılık olsun

geçenlerde bir arkadaş türkçeleştirme konusunda bir çalışma yapmıştı acaba ne zaman bir güncelleme gelir... birde bu rom da batarya çok stabil ama miui10 yükleyince batarya birden bitiyor yani tercihim miui10 ama batarya sorunu yüzünden bu romu kullanıyorum o yönden süper..

İhsan hocama strings dosyalarını gönderdim. Ama apklarda bir sıkıntı var recompile olmuyorlar. Halledebilirse eğer bir güncelleme gelecektir.

İhsan hocama strings dosyalarını gönderdim. Ama apklarda bir sıkıntı var recompile olmuyorlar. Halledebilirse eğer bir güncelleme gelecektir.
Türkçeleştirme ile uğraştığın için sana da ayriyeten teşekkürler
[automerge]1549880654[/automerge]
Keşke Gapps paketini ayriyeten kendimiz kurabilseydik çünkü içinde kullanmadığım gereksiz Google uygulamaları var onun haricinde stabil bir rom

• Like
Tepkiler: mustafamac
çok sık bir şekilde phone manager has stopped, telefon yöneticisi (uygulaması da olabilir İngilizce kullanıyorum tam bilmiyorum) durdu hatası almaya başladım, var mıdır bir çözüm?

HOCAM bu romu supersu mu magisk mi hangisiyle rootlıyım supersu yapmaya çalıştım mavi ekran çıktı

Birde alarm kuramıyorum. Saat dilimi 1-12 arası sadece nasıl düzelteceğiz
[automerge]1550607507[/automerge]
Son olarak paylaştığınız dpi yaması çalışmıyor. Daha önce ise yaramıştı ama 2 kere denedim ise yaramıyor

Son düzenleme:
Birde alarm kuramıyorum. Saat dilimi 1-12 arası sadece nasıl düzelteceğiz
[automerge]1550607507[/automerge]
Son olarak paylaştığınız dpi yaması çalışmıyor. Daha önce ise yaramıştı ama 2 kere denedim ise yaramıyor
alarmda bir sıkıntı görmedim ben, hatta şu an 8de alarm kurulu, e benim bu saatte burada ne işim var o zaman yatıyorum ben cümleten iyi geceler

• Like
Tepkiler: recsin