Malesef ki error 7 olayı bendede oldu
[doublepost=1547392976,1547392940][/doublepost]Malesef ki error 7 olayı bendede oldu
Sanırım böyle yazilari gördükçe adamın rom yapma isteği gidiyorMaalesef ki yükleme adımlarını okumamışsınız.
''close app '' uyarısı alıyorum, aynı sorunla karşılaşan var mı acaba
hocam şuan android 6 costum romdayım direk flashlasam sorun cıkar mı ? yada stock nougat a
Bence bi sikinti olmaz surekli mi veriyor yoksa bi kez mi verdi
3 4 kez aynı ekrani aldım gün icindeBence bi sikinti olmaz surekli mi veriyor yoksa bi kez mi verdi
İkinci sorunum, sarji %100 yaptım pubg oyun sonrası yüzde 10a kadar indi ,şarja taktım yarım saat sonra şarj ekranini kontrol edeyim dedim yüzde 0 gösterdi tel reset yapti acildiginda şarj %50 gösterdi.
[doublepost=1547405262,1547405195][/doublepost]
3 4 kez aynı ekrani aldım gün icinde
@Asderdd hocam ne göreyim HyperX kernel kullanmışsınız acaba çift dokunuş uyandırma deaktif mi ?
@Asderdd gcam a çözüm yok mu ?
Hocam legacy sürümü derken ilk defa duyuyorum arastirdim ama birsey cikmadi bu arada telefon on nunara titriyor cok iyi seviyede ayarlamissiniz peki pie ustunde calismalar var mi varsa neden durdu ve bi anda bu rom ortaya cikti lineagae 16.0 bekliyorduk supriz olduRomdaki kernel hiçbir ek özellik barındırmıyor.
Stabilite, düşük güç tüketimi ve performans odaklı olarak geliştirildi. İlerleyen zamanlarda çalışma olabilir.
[doublepost=1547411656,1547411351][/doublepost]
Şuan için yok, legacy sürümünü deneyebilirsiniz.