Galaxy S3 ten cm romlar portlan dı ama wifi ve kamera sorunu gibi kritik sorunları var.galaxy s3 ile aynı chipseti kullanıyor sanırsam bu,aynı zamanda note 2 ile,o cihazlardan buna port yapılabilirmi,cyanogenmod yada touchwiz?
Onları paylaşırsan güzel olur aslında,kurup denemek isterim,nasıl yapıldığı konusundada beni bilgilendirirsen yardımcı olmaya çalışırım,bu arada cm nin hangi sürümü portlandı?nasıl portlandı?Galaxy S3 ten cm romlar portlan dı ama wifi ve kamera sorunu gibi kritik sorunları var.
Ben portlamadım slimbean ve cm10.1 portlandı. Sorunlar çözülürse paylaşılır forum da.Onları paylaşırsan güzel olur aslında,kurup denemek isterim,nasıl yapıldığı konusundada beni bilgilendirirsen yardımcı olmaya çalışırım,bu arada cm nin hangi sürümü portlandı?nasıl portlandı?
Wipeleri tekrar yapın ve romu tekrar yükleyin.Ben herşeyi yaptım ilk ad yazan yerde Google hesap yöneticisi durdu diyo ne yapmalıyım
Merhaba. MDM, bu işte sadece aracı. Asıl işi stock recovery yapıyor. Dosyalarda bulunan romlarla oynandığı zaman, CWM bunu farkeder. Çünkü CWM sadece imzalı romları yüklüyor.arkadaşlar şu gm mdm sihirbazı ile oynama yapan yokmu. Örneğin bu sihirbazdaki fatih mdm dosyalarını bir şekilde yüklemeyi engellesek zaten orijinal rom yüklemiş olmazmıyız. Ben denedim aslında bu apkları filan sildim ama hata verdi. Ama uzmanları için mutlaka bir yolu olmalı diye düşünüyorum. Bu paylaşım için teşekkürler
kardo ben root attım ayı şekil hata veriyor çözümünü ararken bunu buldum ama neyi nasıl yapıcam bişey bilmiyorum bana detaylı anlatır mısın?Cvp: RE: [AROMA][4.2.2][STOCK] JELLYBEAN ROM FOR ETAB4 by Kronos
Sağol kardeşim.
Merhaba. Sorununuzu detaylı yazar mısınız?kardo ben root attım ayı şekil hata veriyor çözümünü ararken bunu buldum ama neyi nasıl yapıcam bişey bilmiyorum bana detaylı anlatır mısın?
kardo ben root attım ayı şekil hata veriyor çözümünü ararken bunu buldum ama neyi nasıl yapıcam bişey bilmiyorum bana detaylı anlatır mısın?
şimdi ben root attım google playde herhangi birşey indirip gülcelleyemiyorumMerhaba. Sorununuzu detaylı yazar mısınız?
twrp ne oluyor ? ayrıca mdm sihirbazını kullanarak root attım zatenTwrp yüklemediysen mdm yükleme sihirbazı indir.Orda sana herşeyi göstericek talimatları izle yeter.
şimdi ben root attım google playde herhangi birşey indirip gülcelleyemiyorum
şimdi ben root attım google playde herhangi birşey indirip gülcelleyemiyorum
[doublepost=1503696141,1503695639][/doublepost]
twrp ne oluyor ? ayrıca mdm sihirbazını kullanarak root attım zaten
[doublepost=1503724457][/doublepost]Data klasörünün içi boş bendeÖncelikle
/data/system/registered_services/android.accounts.AccountAuthenticator.xml
-
/data/system/registered_services/android.content.SyncAdapter.xml
-
/data/system/shared_prefs/log_files.xml
-
/data/system/usagestats/usage-history.xml
-
/data/system/users/0/accounts.db
-
/data/system/users/0/accounts.db-journal
-
/data/system/users/0/package-restricitions.xml
Dosyalarını silin ve tableti yeniden başlatın.
Ayarlar/uygulamalar/tümü girip
Google Hesap Yöneticisi
Google Hizmetleri Çerçevesi
Google Play Hizmetleri
Google Play Store
verilerini temizleyip tableti yeniden başlatın sorun çözümüne kavuşacaktır.
Bide link2sd gibi bir uygulama ile google playı sisteme entegre etmeniz gerekiyor.İlk önce entegre sonra yeniden başlat sonra dediğim işlemler yeniden başlat.Bir süre sonra 10-15 dkya çözülmesi gerek.Bu arada hesabın silinmiş olucak yeniden eklemen gerekecek.
[doublepost=1503696370,1503696277][/doublepost]
Recovery root bölümüne gir görürsün.Twrp olmadan rom atamazsın.
[doublepost=1503724457][/doublepost]Data klasörünün içi boş bende
Yapıyorum şimdi.( Net yoktu geç geldim kb)Root izni olan root explorer gibi dosya yöneticisi ile gir ve root izni ver.
Belirttiğiniz herşeyi yaptım ama herhangi bir düzelme olmadı.Root izni olan root explorer gibi dosya yöneticisi ile gir ve root izni ver.
Kanka tekrar yapınca oldu çok teşekkür ederimRoot izni olan root explorer gibi dosya yöneticisi ile gir ve root izni ver.
Halloldu kardeşim sağolSorunun düzelmesi gerek normal şartlarda.