[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

Cvp: [CM13.0.4][AROMA][STABİL][GÜNCELLEME]CM13.0.4 FOR ETAB5 BY Kronos

[quote pid='127603' dateline='1478874202']
TESEKKURLER
[/quote]

[quote pid='127603' dateline='1478874202']
Teşekkürler
[/quote]

Teşekkürler. Psiphon tarzı vpnler çalışıyor mu? yada dash vpn full indirebilecğim bir yer varmı ?

Eksik SD kart nedeniyle dosya indirilemedi hatası alıyorum. Chrome dan birşey indirirken.

yorum istemezseniz de başka bir şekilde link gostereniz sanki daha iyi olur gibime geliyor

sonunda teşekkürler

Cvp: RE: [CM13.0.4][AROMA][STABİL][GÜNCELLEME]CM13.0.4 FOR ETAB5 BY Kronos

ameles001' Alıntı:
yorum istemezseniz de başka bir şekilde link gostereniz sanki daha iyi olur gibime geliyor

Merhaba. Forumdaki pek çok konu bu şekilde yayımlanıyor.
Bi öneriniz varsa buradan bildirebilirsiniz.
İyi günler.

• Like
Tepkiler: zpm129 ve system
resimde olan hava durumu uygulamasının adı ney
[doublepost=1483803380,1483796018][/doublepost]internetten indirme yapmıyor hata veriyo

@
İndirme sorununu çözdüm değil 4 ekran nasıl kullaniliyor
@akmehmet1905 Merhaba.
Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>Birden Fazla Pencere Modu'nu aktifleştir.
Son uygulamalar menüsünden uygulamayı kapat simgesinin yanındaki simge ile uygulamanın ekrandaki konumunu ayarlarsın.
İyi günler.

• Like
@Kronos kardeşim selamlar.suana kadar yüklediğim romlardan en iyisi senin rom gibi.yalnız bir sorununm var.sorunlar bölümündede açtım.tablet arada kendi kendine basıyor bana izin vermiyor sürekli ne yapmak istesem ana ekrana atıyor.bunun çözümü var mı...bunu sürekli yapmıyor fakat diğer romlarda da yaptı hatta bır tane romu bu yuzden sıldım sorunlu zannedip...
yardım teşekkürler...

@Kronos kardeşim selamlar.suana kadar yüklediğim romlardan en iyisi senin rom gibi.yalnız bir sorununm var.sorunlar bölümündede açtım.tablet arada kendi kendine basıyor bana izin vermiyor sürekli ne yapmak istesem ana ekrana atıyor.bunun çözümü var mı...bunu sürekli yapmıyor fakat diğer romlarda da yaptı hatta bır tane romu bu yuzden sıldım sorunlu zannedip...
yardım teşekkürler...
Merhaba, bahsettiğiniz sorun kesinlikle yazılımsal değildir. Birden fazla romda aynı sorunu yaşamanız, cihazınızda sıkıntı olduğu anlamına gelir. Forumda @Asderdd"in hazırladığı dokunmatik kalibrasyon aracı var, deneyebilirsin.

• Like