[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

Wipe data olmuyor derken? Ekrana bir hata mesajı geliyor mu? Cihaz açılmadıysa tüm tuşlara basılı tutun, kapanınca recovery moda alın. Yardımcı olurum size.

• Like
Tepkiler: hhjj.asaa
Wipe data olmuyor derken? Ekrana bir hata mesajı geliyor mu? Cihaz açılmadıysa tüm tuşlara basılı tutun, kapanınca recovery moda alın. Yardımcı olurum size.
Ya ben her türlı açarım tableti sıfırlarım.
ROM kurarken mount system kısmında tik işareti olmuyor bende. Wipe data yaparken hata veriyor. Sorun nerde bilmiyorum.

Hatayı belirtirseniz yardımcı olabilirim. Ekranda ne yazıyor tam olarak?

• Like
Dosya indiremeyenler için çözüm konuya eklendi.
[doublepost=1488030431,1487951976][/doublepost]Kurulum aşamaları kısmı güncellendi.

Facebook videolarını izle geliyorum var mıdır cozumu
[doublepost=1488057558,1488057528][/doublepost]İzleyemiyorum

Sorun tam olarak ne? Facebook'a siteden mı yoksa mobil uygulamadan mı giriyorsunuz?

Mobil uygulama ile giriyorum
[doublepost=1488107476,1488107386][/doublepost]Video onizlemesinde ses geliyor videoya tıkladığında siyah ekran geliyor video yerine

Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin. Ya da sistemi tekrar kurun.

Hocam merhaba rom konusunda hic blgm yok videoda anlaşılır degil acaba saglam ve anlaslr video eklermsn

Hocam merhaba rom konusunda hic blgm yok videoda anlaşılır degil acaba saglam ve anlaslr video eklermsn
Merhaba. Video @teckno adlı üye tarafından hazırlandı. Kendisi bu yorumunuzu gördükten sonra, uygun görürse yeni video hazırlar. Ben de konuya eklerim. İlginiz için teşekkür ederim.

• Like
Merhaba,

Bu ROM'u anlatıldığı gibi kurdum, hatta tekrar silip tekrar kurdum ama açılışta kalıyor, sorun ne olabilir sizce?

Merhaba @ou.unal.
Açılış yaklaşık 5-6 dakika kadar sürer. Bütün temizlik işlemlerini yaptığınızdan ve kurulumdan sonra başka bir sisteme ait (Kitkat, Lollipop vs.) herhangi bir dosya kurmadığınızdan emin olun.