Giresunlufuk
Kayıtlı Üye
Sanırım açılmayacak. Benim tablette mount kısmında system işaretli olmuyor nedense. Wipe data da yapılmıyor. Garip bir sorun uzun zamandır çözemedim.3-5 dakikaya açılır.
Sanırım açılmayacak. Benim tablette mount kısmında system işaretli olmuyor nedense. Wipe data da yapılmıyor. Garip bir sorun uzun zamandır çözemedim.3-5 dakikaya açılır.
Ya ben her türlı açarım tableti sıfırlarım.Wipe data olmuyor derken? Ekrana bir hata mesajı geliyor mu? Cihaz açılmadıysa tüm tuşlara basılı tutun, kapanınca recovery moda alın. Yardımcı olurum size.
Merhaba. Video @teckno adlı üye tarafından hazırlandı. Kendisi bu yorumunuzu gördükten sonra, uygun görürse yeni video hazırlar. Ben de konuya eklerim. İlginiz için teşekkür ederim.Hocam merhaba rom konusunda hic blgm yok videoda anlaşılır degil acaba saglam ve anlaslr video eklermsn
En kısa zaman da yeni videoyu çekerim...:emoji_slight_smile:Cok saoln hocam. @teckno kardesim cevabini bekliyorm