Assassin's Creed Identity - [Rezerved]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atakan58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Assassin's Creed Serisinin sizce en iyi oyunu hangisi?

• Assassin's Creed

Oy: 0 0.0%
  • Assassin's Creed: Rogue

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
A

Atakan58

Original poster
maxresdefault.jpg

Evvet Assassin's Creed Identity yaklaşık üç aydır Android çıkış tarihini takipteyim. Ubisoft geliştirici ekibi Android çıkış tarihiyle ilgili
net bir açıklama yapmıyor. Üzerinde çalıştıklarını belirtiyorlar. IOS'ta mevcut. Aslında önce IOS'ta ve belirli ülkelerde indirilebilir durumda sunuldu, bunun nedeni kullanıcı geri bildirimleri ile oyunu geliştirmek. Şuan betada diyebiliriz.
--------------
Oyunla ilgili: Rönesans İtalya'sında geçmesi beni gerçekten mutlu etti. AC II ve Brotherhood karışımı diyebiliriz.
Oynanış ve Grafikler mobil platform için yeterli olsada halen geiştirilmekte. Daha iyiye gideceğini düşünebiliriz.

Güncellemeleri takip etmek için..
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
  //  
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

+IOS için indirilebilir durumda..

+Android için beklemedeyiz. Gelişmeleri konudan takip edebilirsiniz. Sürekli takip ettiğimden güncel tutacağım.

---------------------
Assassin's Creed Serisiyle ilgili:
Ben tam bir Assassin's Creed tutkunuyum. Tüm oyunlarını tekrar tekrar bitirdim. 
En iyi oyunun Assassin's Creed 2 - Ezio Auditoure Da Firenze ile oluştuğunu düşünüyorum. 
Buradan da hala oynamamış olanlara tavsiyem. İlk oyun sıkacaktır 2 den başlayın. 
Türkçe yama ile tam bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. 
Buradan
 ekibine ayrıca Türkçe yama çalışmaları için teşekkür ediyorum.

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2mzCGX2q3Z4[/video]
screen640x640.jpeg

screen640x640.jpeg

screen640x640.jpeg

screen640x640.jpeg

----------------------------
01.05.2015

Soap' Alıntı:
Son durum nedir acaba?

IOS'ta sürekli güncelleme almakta ve yeni özellikler kazanmakta...

kiLLa.hkN' Alıntı:
İyi de androidde yok ki bu oyun

BlueByte Android sürümünü geliştirdiklerini açıklamıştı. Ama şuan bir açıklama yok.

Resmi Facebook sayfasındaki gönderilerin %70'i "Android için ne zaman çıkacak?" sorusu.

Gelecek.. Yani inşallah.  :D

bu oyunu ne zaman androide çıkracaklar ya denemek için sabırsızlanıyorum ( normalde o kadar assasın creed oyanayn biri değilim)

TheDoctor™' Alıntı:
bu oyunu ne zaman androide çıkracaklar ya denemek için sabırsızlanıyorum ( normalde o kadar assasın creed oyanayn biri değilim)

7kEzNP.png

Resmi Facebook sayfasına yapılan son göderiler. Herkes soruyor.. Adamlar cevaplamaktan bıktılar :D
Oyun sürekli güncelleme alarak yeni özellikler ve düzeltmeler kazanıyor. 
Sonrasında Android sürümün geleceği belirtiliyor. Daha fazla özellikle ve stabil olarak..
(Gta 5'in PC versiyonunu beklemek gibi oldu :D )

Bence Ubisoft net bir tarih vermeli yada insanları oyalamamalı. Ayıp abi  :dry:

şerefsiz ubisoft kaypaklar ios da mıllet oynadı bıtırcek bıze hala yok.. paragözler.