bu forumdaki romları kendi sitemde paylaşmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myfallling45

Original poster
Kayıtlı Üye
2 Tem 2015
17
0
[font=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Arkadaşlar bu sitedeki romları paylaşmak istiyorum kaynak olarak bu siteden aldığımı belirticem bir sorun olur mu ?[/font]

Roma gore degisebilir ama kaynak ve gelistirici belirtirsen sikinti cikacagini zannetmem

Evet onun dışında Rom sahibine danışarak paylaşabilirsin.
Yinede paylaşacağın sitenin linkini atar mısın?

YA:ban:CI

Bize karar düşmez ama direk ROM linkini değil de konu linkini paylaşırsan izin verirler bence.

paylaşacağım site gerçekten çok büyük bir site daha önce paylaştığım bir roma 4000 kişi bakmıştı.sitenin adını vermeke istemiyorum ::) kaynak olarak belirteceğim ::)

Kimsenin ROM'una karışma hakkımız olduğunu düşünmüyorum. Kurucu geliştiricilerin ROM'larını paylaşamazsın bunu diyebilirim, diğerlerini de paylaşmanız için ROM sahibinden izin almalısınız.

Site linkini vermezsen nasıl emin olacağız kaynak belirttiğinden

myfallling45' Alıntı:
izinsiz paylaşırsam ne olur ::D

Bu Forumda Telif Hakkı Var Dostum Unut Bunu.

29:Creative Commons By-NC-ND lisansı gereği YAZILIMI HAZIRLAYAN KİŞİ VE SUNUMUN YAPILDIĞI TURKDEVS.COM HARİÇ Hiç kimse içeriği değiştiremez,Ticari çıkarları için kullanamaz.(Reklamlar Gelirleride Dahil)
Bu kural lisans gereği foruma üye olan-olmayan, tüm kişileri kapsar.

Lisans hakkında detaylı bilgiyi; Creative Commons By-NC-ND adresinden öğrenebilirsiniz.

Hırsızlık yapmam zaten yapacak olsam konu açmadan paylaşırım habersiz. sonuçta sitenin linkini vereceğim olmaz mı :(

Olursa anca şöyle olur;

bu forumdaki konunun linkini verirsin Download linki olarak.

Tabi bu benim düşüncem, her geliştiriciden tek tek izin almalısın. Biz kimsenin adına konuşamayız :)

myfallling45' Alıntı:
o dediğini düşündüm ama ozaman benim sitedki yöneticiler izin vermiyor :)

Ne yani, kendi sitende, yöneticilerine sözün geçmiyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...