Leonidas' Alıntı:Merhaba... Bana bunu yapabilir misin?
http://i.giphy.com/g79vvOKbHSaQw.gif
Lptrex' Alıntı:Leonidas' Alıntı:Merhaba... Bana bunu yapabilir misin?
Bu bir gif bu logo olmaz ama bootanimation olabilir
Faruukisaoglu' Alıntı:USTA Bİ BAKSANA BEN BU VİBE Uİ ŞARJ ANİMASYONLU LOGO.BİN YAPMAK İSTİYOTUM AMA BU LOGO BİN DOSYASINI AÇARKEN NEDENSE LOGO BUİLDER HATA VERİYOR NASIL EDİTLERİM BU LOGO.BİN DOSYASINI
RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:USTA Bİ BAKSANA BEN BU VİBE Uİ ŞARJ ANİMASYONLU LOGO.BİN YAPMAK İSTİYOTUM AMA BU LOGO BİN DOSYASINI AÇARKEN NEDENSE LOGO BUİLDER HATA VERİYOR NASIL EDİTLERİM BU LOGO.BİN DOSYASINI
nasıl bir hata veriyor ss at bakalım
Faruukisaoglu' Alıntı:RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:USTA Bİ BAKSANA BEN BU VİBE Uİ ŞARJ ANİMASYONLU LOGO.BİN YAPMAK İSTİYOTUM AMA BU LOGO BİN DOSYASINI AÇARKEN NEDENSE LOGO BUİLDER HATA VERİYOR NASIL EDİTLERİM BU LOGO.BİN DOSYASINI
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Faruukisaoglu' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:USTA Bİ BAKSANA BEN BU VİBE Uİ ŞARJ ANİMASYONLU LOGO.BİN YAPMAK İSTİYOTUM AMA BU LOGO BİN DOSYASINI AÇARKEN NEDENSE LOGO BUİLDER HATA VERİYOR NASIL EDİTLERİM BU LOGO.BİN DOSYASINI
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
cevaplarsan sevinirim reis
RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:USTA Bİ BAKSANA BEN BU VİBE Uİ ŞARJ ANİMASYONLU LOGO.BİN YAPMAK İSTİYOTUM AMA BU LOGO BİN DOSYASINI AÇARKEN NEDENSE LOGO BUİLDER HATA VERİYOR NASIL EDİTLERİM BU LOGO.BİN DOSYASINI
Resimde img dosyasinin boyutunun desteklenmedigi yaziyor. Malesef tam olarak cozemedim :angel:
Faruukisaoglu' Alıntı:Siz hangi programla editliyorsunuz
RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:RidersOfAnatolia' Alıntı:nasıl bir hata veriyor ss at bakalım
Resimde img dosyasinin boyutunun desteklenmedigi yaziyor. Malesef tam olarak cozemedim :angel:
Siz hangi programla editliyorsunuz peki
RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:Siz hangi programla editliyorsunuz
RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ayni programla
Faruukisaoglu' Alıntı:RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:Siz hangi programla editliyorsunuz
RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:cevaplarsan sevinirim reis
Ayni programla
rica etsem sizin kullandığınız logo.bin dosyasını atabilirmisiniz bana
RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:RidersOfAnatolia' Alıntı:Faruukisaoglu' Alıntı:Siz hangi programla editliyorsunuz
RidersOfAnatolia' Alıntı:Resimde img dosyasinin boyutunun desteklenmedigi yaziyor. Malesef tam olarak cozemedim :angel:
Ayni programla
rica etsem sizin kullandığınız logo.bin dosyasını atabilirmisiniz bana
Telefon degistirdigim icin buyuk ihtimal silmisimdir pcye gecince bakarim yine
Leonidas' Alıntı:Lptrex' Alıntı:Leonidas' Alıntı:Merhaba... Bana bunu yapabilir misin?
Bu bir gif bu logo olmaz ama bootanimation olabilir
zaten ben de boot animation istemiştim belirtmeyi unutmuşum