Frostbite
Yönetici
Furkan Akçay' Alıntı:bu rom gerçek android 5.1 mi yoksa 4.4.2 tabanlımı?
konuda 5.1 yazıyor ama bilemem
alptrek' Alıntı:Rom 5.1.1 Cyanogenmod 12.1 (OctoOS) dir.
Portlanan Rom : Wiko Rainbow için portlanmış OctoOs romdur
Port Rom Link
Romda senkranizasyon sorunu dışında hiçbir hata bulunmamaktadır bulursanız lütfen bildirin.
Romun Özellikleri:
-Android 5.1.1 Caynogenmod12.1
-Kişileştirilebilir durum çubuğu
-[size=medium]Kişileştirilebilir güç menüsü[/size]
[size=medium]-[size=medium]Kişileştirilebilir kilit ekranı[/size][/size]
[size=medium][size=medium]-[size=medium]Kişileştirilebilir sesler[/size][/size][/size]
[size=medium][size=medium][size=medium]-[size=medium]Kişileştirilebilir ekran ayarları[/size][/size][/size][/size]
[size=medium][size=medium][size=medium][size=medium]-[size=medium]Kişileştirilebilir bildirim çekmecesi[/size][/size][/size][/size][/size]
[size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium]-[size=medium]Kişileştirilebilir tuşlar[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium]-Tema desteği[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium]-3G desteği[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium]-Değiştirilmiş kamera yazılımı[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium]-Cyanogenmod wallpaper ları eklendi[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium]-Sistem ses kaydedicisi çalışmadığı için değiştirildi(HTC)[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium][size=medium]-Ve daha fazlası[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Ekran Görüntüleri :
[size=large]----------------------------------------GEREKLİ DOSYALAR----------------------------------------[/size]ROM DOSYASI: Romu Kurmak İçin Gerekli Custom Recovery:
Teşekkürler
[font='Open Sans', sans-serif]@"Darkqnez" [/font]
Hayır öyle bir sorun yok eğer kendi dosya yöneticisini kullanmayı bilmiyorsanız lütfen başka dosya yöneticisi ile tekrar deneyiniz.hkm5555' Alıntı:Açil çözüm alptrek .....Telefondan veya hafıza kartından, kopyalama ve taşınma yapılmıyor
hkm5555' Alıntı:Ögeyi seciyorum, buraya kopyala var , onu sectigimde , hedef klasör ayni olamaz diyor başka bi tercihde yok zaten, bide arama yapamıyorum, hücresel aga erişilemiyor diyor, rom yüklendiginde de imei siliniyor. İmeimi attım ama bu seferde arama yapmıyor... Sorun cok sorunsuz diyorsunuz
Öge secdigimde bunlar cıkıyorburaya kopyala dedigimde , direk, hedef klasör ayni olamaz hatası geliyor
hkm5555' Alıntı:Ögeyi seciyorum, buraya kopyala var , onu sectigimde , hedef klasör ayni olamaz diyor başka bi tercihde yok zaten, bide arama yapamıyorum, hücresel aga erişilemiyor diyor, rom yüklendiginde de imei siliniyor. İmeimi attım ama bu seferde arama yapmıyor... Sorun cok sorunsuz diyorsunuz
Öge secdigimde bunlar cıkıyor buraya kopyala dedigimde , direk, hedef klasör ayni olamaz hatası geliyor
isabeyit79' Alıntı:Alptrek kardeşim bende ROM portlamaya çalışıyorum ama bir türlü yapamıyorum öğretir misin acaba?
alptrek' Alıntı:isabeyit79' Alıntı:Alptrek kardeşim bende ROM portlamaya çalışıyorum ama bir türlü yapamıyorum öğretir misin acaba?
Forumdaki portlama yöntemi ile dene
umutcan323' Alıntı:Lollipop rom portlamak icin hangi taban romu kullandın?