BlackSlayer' Alıntı:kilavya59' Alıntı:Bugune kadar paylastigin
Benim en cok begendigim rom
Teşekkürler @Orochi™
12 daha iyi diğilmi 13 hatalı biraz ben 12yi kullanıyorum 12 vpn çalışmaması haricinde süper ara sıra çöküyo ama o kadarda olur heralde![]()
BlackSlayer' Alıntı:yakında Remi,AICP,Tipsy romlarını paylaşmayı düşünüyorum![]()
zaza21' Alıntı:sizin tavsiye etmiş olduğunuz www.mtkroms.com sitesinde verilen screw'D Android For mt6582 isimli romda bluetooth gayet stabil bir şekilde çalışıyor.Şimdiye kadar denediğim 6.0.1 romlardan bluetoooth' u çalışan tek rom bu .Ancak bu romda da ses ile alakalı sorunlar var.Kısaca benim sormak istediği şey bluetooth'u çalışan bu romdaki dosyaları kullanarak sizin vermiş olduğunuz cm 13 romun bluetoot'unu çalışır vaziyete getirebilir miyiz?Eğer öyle ise bu hususta bana hangi dosyaları alıp kullanmam gerektiği yada hangi ayar dosyalarını o romdan almam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
DiscBlock79' Alıntı:Kusura bakmayın siz şimdi belirtmissin
"Rom 6.0.1 dir ancak 3.4.67 Kernel üzerinde çalışmaktadır "
peki şimdi iyi olarak mı söylediniz yoksa kötü anlamda mı bide kernel versiyonun önemi nedir ?
zaza21' Alıntı:Dosyaları dediğiniz gibi değiştirerek denedim bu sefer de buluetooth paylaşımı durdu diye bir hata veriyor ve bluetooth hiç açılmıyor.
zaza21' Alıntı:Herkese selamlar.Hayırlı ramazanlar diliyorum.Cm 13 rom'daki bt sorununu çözdüm sonunda.İhtiyacı olan arkadaşlar olur diye paylaşmak istiyorum.Önceliklesitesinde verilen screw'D Android For mt6582 isimli romu indirdim.Çünkü denediğim romlar arasında bluetooth'u sorunsuz çalışan tek cm 13 rom bu rom idi.Bu romdaki system klasöründeki bluetooth ile ilgili bütün dosyaları tespit edip Orochi ustnın paylaştığı romdakilerle değiştirdim.Değiştirdiğim dosyaları özetlerem:System/app klasöründeki Bluetooth ve BluetoothMidiService klasörlerini komple aldım.System/bin klasöründen ise sadece btsnoop dosyasını aldım.System/etc/bluetooth klasörünü komple aldım.System/etc/init.d klasörünü komple aldım.System/etc/permissions içinden android.hardware.bluetooth.xml ve android.hardware.bluetooth_le.xml dosyalarını aldım..System/lib klasöründen egl klasörünü ve libbluetooth_jni.so,libbluetooth_mtk.so,libbluetoothdrv.so dosyalarını aldım.System/lib/hw klasöründen bluetooth.default.so dosyasını aldım.Son olarak ise system/vendor/lib klasöründen libbt-vendor.so dosyasını aldım. Bütün bu dosyaları Orochi ustanın verdiği romdakilerle değiştirip twrp 2.8.7.3 ten yükledim.Yardımcı olan bütün ustalara ve arkadaşlar teşekkür ediyorum.Hayırlı ramazanlar kolay gelsin...Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.