Can1285karakartal
Aktif Üye
.
Son düzenleme:
Can1285karakartal' Alıntı:Arkadaşlar bi şey söyleyecek trapress bizi ROM yazılımlarını çalmakla suçluyor
Can1285karakartal' Alıntı:Arkadaşlar bi şey söyleyecek trapress bizi ROM yazılımlarını çalmakla suçluyor
Can1285karakartal' Alıntı:Arkadaşlar bana bir browser öneri lütfen chrome indirmiyor
Can1285karakartal' Alıntı:Arkadaşlar bana bir browser öneri lütfen chrome indirmiyor
Can1285karakartal' Alıntı:Onu da demedim firefox da hata veriyor
Sağol deneycem
61omerts' Alıntı:Dpi te 220 yaziom set dpi diom almost done diyo sonra "verifying failed there is Still a change that it worked ..." hatasi verio
ninjassasin45' Alıntı:61omerts' Alıntı:Dpi te 220 yaziom set dpi diom almost done diyo sonra "verifying failed there is Still a change that it worked ..." hatasi verio
Krdşm 240 yapcan yoksa olmaz
Sende şey diyo hani sen 220 seşçtin ya ^siz zaten bunu seçtiniz^ diyo
samsung' Alıntı:bu port rom tamamen benim portumdur trappresde de ben paylaşdım
61omerts' Alıntı:Kapama ses acma ve kapama tuslarina hepsine birden uzun basili tut kapanir sonra stockrom at sonrada recovery at ama bu romu atma bence normal recovery at
cr-abdullah' Alıntı:61omerts' Alıntı:Kapama ses acma ve kapama tuslarina hepsine birden uzun basili tut kapanir sonra stockrom at sonrada recovery at ama bu romu atma bence normal recovery at
kardeş benim içinmi diyon yoksa...
61omerts' Alıntı:cr-abdullah' Alıntı:61omerts' Alıntı:Kapama ses acma ve kapama tuslarina hepsine birden uzun basili tut kapanir sonra stockrom at sonrada recovery at ama bu romu atma bence normal recovery at
Senin icin
cr-abdullah' Alıntı:61omerts' Alıntı:cr-abdullah' Alıntı:61omerts' Alıntı:Kapama ses acma ve kapama tuslarina hepsine birden uzun basili tut kapanir sonra stockrom at sonrada recovery at ama bu romu atma bence normal recovery at
Senin icin
Cokkkk saol kardess oldu...