onur5488
Yönetici
Romu Eksik indirmiş olabilirsiniz.Twrp de sorunsuz yükleniyor.zip dosyasını yüklerken twrp failed hatası veriyor flaşlamıyor romu çözüm varmı?
Romu Eksik indirmiş olabilirsiniz.Twrp de sorunsuz yükleniyor.zip dosyasını yüklerken twrp failed hatası veriyor flaşlamıyor romu çözüm varmı?
Bende twrp den kuruyorum sıkıntı çıkmıyo tam sıfırlamadan sonra yeniden başlat recobery modunda öyle kurmayı dene bendede gelişmiş temizlemede dalvik/art önbelleğiRomu Eksik indirmiş olabilirsiniz.Twrp de sorunsuz yükleniyor.
Yok cihaz hafızasının tamamınıkardeşler ben onceden custom room bu telefona kurdum bu versiyonu illkez kurcam ama açıklamalarda şunlar yazıyor anlayamadım
ben direk room indirip kurmyacakmıyım aşağıdakilerimi yapmam lazım
4gb kullanıcıları kesinlikle repartition yapmalıdır.
Önemli :4GB Cihazlar için Rom otomatik olarak hafıza kartına kaydedecek şekilde ayarlanmıştır. Yani her şeyi hafıza kartına kaydecek.
Niye yanıt yok acabaSertifika nasıl yükleniyor
ayarlar/uygulamalar/Documents apk yi etkinleştirin sonra sertifikayi yüklemeyi deneyin.Niye yanıt yok acaba
Etkinleştiremedim pasif yazıyor sadece nasıl yapabilirim @onur5488ayarlar/uygulamalar/Documents apk yi etkinleştirin sonra sertifikayi yüklemeyi deneyin.
Bataryayı çıkar flash pgramı var onu indir orjinal romuyla berhaberöncelikle elinize saglık hocam ben gm discovery'e miui 9 romu kurdum kullanıyordum yalnız güncelleme yoktu bende seceklerden güncellemeyi indir sekmesinden indirdim ve kurdum yalnız cihaz acılmıyor şuan lenovo yazısı cıkıyor sonra kapanıyor nasıl düzelte bilirim ?
ART mode romun içinde var, aktif hale getirilmesi gerek ama piranha zende aktif yaptığımda telefon açıldı ve sonradan yüklenen programlar çalıştı ama system programları fc verdi. Yani kullanılamaz idi. Eğer denemek istiyorsanız önce recovery backup almayı unutmayın çünkü ne olacağı belirsiz.Benim merak ettiğim art modu nasıl eklenir bu roma çok daha ii hale gelir
Teşekürler bilgi için deniyeceğim bakalım sonuç ne olacakART mode romun içinde var, aktif hale getirilmesi gerek ama piranha zende aktif yaptığımda telefon açıldı ve sonradan yüklenen programlar çalıştı ama system programları fc verdi. Yani kullanılamaz idi. Eğer denemek istiyorsanız önce recovery backup almayı unutmayın çünkü ne olacağı belirsiz.
Aktif hale getirmek için build.prop dosyası içindeki persist.sys.dalvik.vm.lib=libdvm.so satırını bulup bunu persist.sys.dalvik.vm.lib=libart.so olarak değiştirmek gerekiyor.
Rica ederim. Hatta iki recovery kurulum dosyası oluşturursanız, birisinde build.prop orjinal hali olan, diğerinde build.prop'un libart.so'lu hali olan, bir sorun olup açılmaz ise recovery backup'tan tekrar kurmak yerine orjinal build.prop'lu kurulum dosyası ile daha çabuk eski hale döndürebilirsiniz. Kurulum dosyasındaki updater-script ise aşağıdaki gibi basit birşey olabilir:Teşekürler bilgi için deniyeceğim bakalım sonuç ne olacak
OkadRica ederim. Hatta iki recovery kurulum dosyası oluşturursanız, birisinde build.prop orjinal hali olan, diğerinde build.prop'un libart.so'lu hali olan, bir sorun olup açılmaz ise recovery backup'tan tekrar kurmak yerine orjinal build.prop'lu kurulum dosyası ile daha çabuk eski hale döndürebilirsiniz. Kurulum dosyasındaki updater-script ise aşağıdaki gibi basit birşey olabilir:
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p6", "/system");
package_extract_dir("system", "/system");
unmount("/system");
saol ama düzgün çalışmıyo art miuide (yada bu sürümde) yeniden başlattığımda tekrar tekrar önyükleme yapıyor ve kasıyor neyse yine geliştiriciler sağolsun mtk açıkkaynak kodunu keşke verse de geliştiriciler android go yapardı bu telefonaRica ederim. Hatta iki recovery kurulum dosyası oluşturursanız, birisinde build.prop orjinal hali olan, diğerinde build.prop'un libart.so'lu hali olan, bir sorun olup açılmaz ise recovery backup'tan tekrar kurmak yerine orjinal build.prop'lu kurulum dosyası ile daha çabuk eski hale döndürebilirsiniz. Kurulum dosyasındaki updater-script ise aşağıdaki gibi basit birşey olabilir:
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p6", "/system");
package_extract_dir("system", "/system");
unmount("/system");
Sistem uygulamaları (telefon, mesajlar vb.) çalıştı mı?Okad
saol ama düzgün çalışmıyo art miuide (yada bu sürümde) yeniden başlattığımda tekrar tekrar önyükleme yapıyor ve kasıyor neyse yine geliştiriciler sağolsun mtk açıkkaynak kodunu keşke verse de geliştiriciler android go yapardı bu telefona
Evet çalıştı yalnız zamanla (1 dakika içerisinde) kasmaya takılmaya ve ısınmaya başlıyor kısırdöngüye girmiş gibi kamera taraycı temizleme aracı dosya yöneticisi vb denediğim herşey çalışıyordu kasmalar başlayana kadar telefon daha hızlı çalışıyoduSistem uygulamaları (telefon, mesajlar vb.) çalıştı mı?
Hafızayı 7-7 nasıl ayırdın sırf hafıza olayı yüzünden miui rom kullanamiyorumYok cihaz hafızasının tamamını
İşletim sistemi ve ıygulama alanı olarak ayarlanıyo resi video vs
Hafıza kartına atılıyo cihaz hafızası 0 olur
Benim cihaz 16 gb modeli 7 gb sisteme verdim 7 de bana kaldı
Discovery-4-16GB-Repartition_Tool.apkusta hafıza 2 gb görüyor uygulama yüklenemiyorum telefonum 16 gb ama uygulama yeterli alan yok diyor bir yardımcı olur musunuz?