Global sürümü çıkarsa olur da ben diğer romlarda kullandığım ses yükseltme fix ini miuiromlarda kullanamadım bu da olursa harika olur gitgat ultimate kullanıyordum herşeyi ile güzel rom ama hafıza kartında sorunlar yaratıyor ikinci tercihim de miui dir s5 kulanıyorum alo için geriye kalan herşey için gmd yi kullanıyorum android telefonlar herzaman ii dir disconun pil sorunları olduğu ve s5 in bedava geldiği için kullanıyorum bu telefonun gideri 2 sene sonra başka telefonlara bakıcamSizi fazla umutlandırmayayım ama Miui 9.2.2.0 China Stable sürüm çıkmış portladım fakat ingilizce.tr ye çevirince bootta kalıyor.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
[doublepost=1517476661,1517476601][/doublepost]
Sizi fazla umutlandırmayayım ama Miui 9.2.2.0 China Stable sürüm çıkmış portladım fakat ingilizce.tr ye çevirince bootta kalıyor.
Son düzenleme: