ben atamıyorum? nasıl kurulum yaptın?Ben birşey farkettim birtek bu sürümde WhatsApp video hatası yok miui 7 romlarda video atmıyor bir daha miui romlarda whatsappdan video atilmayacakmi
Miui ye giriş yapınca hata oluyor ben giriş yapmıyorum galari de sıkıntı yok...galeri durduruldu hatası verıyor hocam senkrenizasyondan sonra çözümü nedir acaba format atınca düzeliyor resimleri galeriye getirince hata vermeye baslıyor twrp denden full wipe le flashladım philz touch lada flashladım aynını yapıyor üzerine kurmamı gerektiren bi rom varmı bi yardımcı olun lütfen
Mi cloud Galeri senkronizasyonunu kapatın.yada Galeri otomatik yedekle eşitle kısmını kapatın.galeri durduruldu hatası verıyor hocam senkrenizasyondan sonra çözümü nedir acaba format atınca düzeliyor resimleri galeriye getirince hata vermeye baslıyor twrp denden full wipe le flashladım philz touch lada flashladım aynını yapıyor üzerine kurmamı gerektiren bi rom varmı bi yardımcı olun lütfen
Üstüne Kurabilirsiniz.şu an 7.5.25 kurulu yeni sürümü direkt flash lasam sıkıntı olur mu? bilgilerin kaybolmaması için... başka yol varsa tarif edebilir misin hocam?
uygulamalar falan silinecek diye biliyorum, silinmez değil mi? birde kurduktan sonra Wipe cache partition yapsam, eski kurulum verilerini silmek için sıkıntı olur mu?Üstüne Kurabilirsiniz.
Xiaomi desteği bitene kadar destek vermeyi düşünüyorum.Bu roma ne kadar süre destek vermeyi düşünüyorsunuz? Sizce discovery cihazına yüklenebilecek günlük kullanım için en iyi custom rom bu mudur? Başka önerilere de açığım. Gün içinde işteyken fazla kullanım yapmıyorum sadece bir iki kez mailleri kontrol ediyorum o kadar ama akşam iş çıkışı çok oyun oynuyorum telefonda. Oyun performansı nasıldır? Romun kendisi ne kadar ram kullanıyor acaba, oyunlar için gerekli ram miktarı mevcut oluyor mu?
YUSUF arkadaşım seni sorma şeklinden dolayı tebrik ediyorum bize de örnek olur umarım birisinin yapmamayı düşündüğü bir şeyi bile yaptırabilirsin, nezaket muazzam bi meziyettir...hocam yeni sürüm nezaman gelir acaba?
Hatalar var o yüzden paylaşmıyorum.hocam yeni sürüm nezaman gelir acaba?
Emir kipiyle cümle kurmanız hoş olmuş.(!)7.6.15 nerde
o senin güzel anlayıp.güzel düşüncenden.kardeşim.teşekkür ederim kardeşim...YUSUF arkadaşım seni sorma şeklinden dolayı tebrik ediyorum bize de örnek olur umarım birisinin yapmamayı düşündüğü bir şeyi bile yaptırabilirsin, nezaket muazzam bi meziyettir...
estafurullah kardeşim.ne emri.ancak ricam olur sizden.sadece sordum. kardeşim.açıklaman.içinde teşekkür ederim...Hatalar var o yüzden paylaşmıyorum.
Mi seach durduruldu hatası mi hesabı durduruldu vb hatalar var. (7.6.15 ve 7.6.23)
Güncelleme alanlar güncelleme yi
yüklemeyiniz.
Ayrıca 7.6.29 sürümü çıkmadı.onun çıkmasını bekliyordum.
Emir kipiyle cümle kurmanız hoş olmuş.(!)
Miui 8 diğer uygulamalarını açınca istenilen sayfa bulunamadı diyor hocam nasıl açarım
Hocam ana ekranın sol köşesinde çekince gelen kart yok onu nasıl ekleyebilirim