hocam bu 4 gb ıcın olanmı
@onur5488 hocam acaba disco içinde miui 9 gelecekmi :emoji_slight_smile:
4gb ların romu kurabilmesi için reparttion işlemi yapmanız gerekiyor.selamun aleykum hangı lınk 4 gb için olan birkac farklı lınk var anlamadım
[doublepost=1503167356,1503166909][/doublepost]
hocam bu 4 gb ıcın olanmı
repartition eski romdan kalma var zaten yenı romu kurduktan sonrada yapıcam dimiRedmi note 3g için miui 9 eylül ayında çıkacak diyor en.miui.com.nougat tabanlı cihazlar icin daha yeni miui 9 beta güncellemesi dağıtılmaya başlandı.
4gb ların romu kurabilmesi için reparttion işlemi yapmanız gerekiyor.
Romun en günceli en üstteki sürüm
kurulumu dikkatlice sakin kafayla oku yanlış yaptığın şeyler var...repartition eski romdan kalma var zaten yenı romu kurduktan sonrada yapıcam dimi
[doublepost=1503692017,1503686414][/doublepost]hocam güvenlik iyi hale getir nedir romu attım repatition yaptım animasyonda kalıyor guvenlık ıyı hale getır neyse onu yapmadım ama hata ayıklama açtım acılen cevap lazım
hallettimde yanlışım varsa sen düzelteceksin boyle soylemene gerek yokkurulumu dikkatlice sakin kafayla oku yanlış yaptığın şeyler var...
Redmi note 3g için miui 9 eylül ayında çıkacak diyor en.miui.com.nougat tabanlı cihazlar icin daha yeni miui 9 beta güncellemesi dağıtılmaya başlandı.
Hocam romda sikinti yoktu simdi ekran görüntüsü alinca siyah cikiyor bide hafıza da sıkıntı var repartition oldugu halde
4gb ların romu kurabilmesi için reparttion işlemi yapmanız gerekiyor.
Romun en günceli en üstteki sürüm
Kardes cohazin 16 gb discovery ise once root at sonra twrp recovery yükle bu dediklerimin hepsi you tube da var bakarak yapabilirsin daha sonra onur hocanin dedigi gibi wipe sifirlamasi falan yap linkteki dosyayi install kismindan yükle bu kafarBana Yarıdmcı Olucak Birisi Varmı Kurulumda