[DEV-MIUI-V9.3]MIUI 9 8.1.2 For GM Discovery

Galeri hafıza kartı resimlerini görmüyor. Var mı bir çözümü?
[doublepost=1513014784,1513014687][/doublepost]Galeri hafıza kartı resimlerini görmüyor. Var mı bir çözümü?

Hocam 7.11.9 kullanıyorum telefonu sıfırladim şimdi mı hesabı açmak için ayarlardan mı hesaba tiklayinca mı hesabı durdu diyor

Doğrudur hocam bi daha kurup öyle yapmayı deneyeceğim fakat sizden bir ricam olsa, discovery' e flyme rom portlayabilir misiniz ? Hoş bir rom bence discovery' e de yakışacaktır.
aynen hocam arkadaşima katılıyorum.bende
[doublepost=1513627028,1513626970][/doublepost]merhaba hocam flmy rom yapma imkanınız varmı acaba?

Telefonu sıfırladim ama maalesef yine durdu hatası veriyor sıfırdan kur derken Stock rom atip tekrar miui rom kurmak mı ?
Sıfırlamaya romu tekrar kurmak aynı şey olmuyor ve bizde öyle bir sorun yom
[doublepost=1513698573,1513698534][/doublepost]Wipe System data yapın ve romu kurun Stock roma gerek yom

System bölümünü silip romu tekrar kurdunuz mu
[doublepost=1513750791,1513750759][/doublepost]
Dediğiniz data kısmını siler diye biliyorum
Hocam yani wipe kısmından gelişmiş temizleme kısmına gelip system seçeneğine tıklayıp sifirlayacagim demi ondan sonra yeniden mı baslatayim yoksa install seçeneğinden romu mu kurayim

ah bu rom htc desire 816g mt6592 de olcaktı :(
gm discovery yi akrabaya vermeseydim keşke
eline sağlık abi

• Like
Tepkiler: onur5488
Hocam yani wipe kısmından gelişmiş temizleme kısmına gelip system seçeneğine tıklayıp sifirlayacagim demi ondan sonra yeniden mı baslatayim yoksa install seçeneğinden romu mu kurayim
System i sildikten sonra rom kurmazsan telefon açılmaz zaten ilk wipe System data yap sonra romu kur