Kardeşim romu sıfırdan kur giriş yap sonra mi could fixi yükleHocam 7.11.9 kullanıyorum telefonu sıfırladim şimdi mı hesabı açmak için ayarlardan mı hesaba tiklayinca mı hesabı durdu diyor
Telefonu sıfırladim ama maalesef yine durdu hatası veriyor sıfırdan kur derken Stock rom atip tekrar miui rom kurmak mı ?Kardeşim romu sıfırdan kur giriş yap sonra mi could fixi yükle
Sizde hata var diye bugün tekrardan kurdum romu mi hesapta sorun yok.Telefonu sıfırladim ama maalesef yine durdu hatası veriyor sıfırdan kur derken Stock rom atip tekrar miui rom kurmak mı ?
Sizde hata var diye bugün tekrardan kurdum romu mi hesapta sorun yok.
Hocam Stock yazılım atsam sonra yeniden miui rom atsam düzelir mı sizceSizde hata var diye bugün tekrardan kurdum romu mi hesapta sorun yok.
aynen hocam arkadaşima katılıyorum.bendeDoğrudur hocam bi daha kurup öyle yapmayı deneyeceğim fakat sizden bir ricam olsa, discovery' e flyme rom portlayabilir misiniz ? Hoş bir rom bence discovery' e de yakışacaktır.
Sıfırlamaya romu tekrar kurmak aynı şey olmuyor ve bizde öyle bir sorun yomTelefonu sıfırladim ama maalesef yine durdu hatası veriyor sıfırdan kur derken Stock rom atip tekrar miui rom kurmak mı ?
Hocam recovery'e girip wipe / factory reset yaptım ama hala hesap açılmıyorSıfırlamaya romu tekrar kurmak aynı şey olmuyor ve bizde öyle bir sorun yom
[doublepost=1513698573,1513698534][/doublepost]Wipe System data yapın ve romu kurun Stock roma gerek yom
System bölümünü silip romu tekrar kurdunuz muHocam recovery'e girip wipe / factory reset yaptım ama hala hesap açılmıyor
Dediğiniz data kısmını siler diye biliyorumHocam recovery'e girip wipe / factory reset yaptım ama hala hesap açılmıyor
Hocam yani wipe kısmından gelişmiş temizleme kısmına gelip system seçeneğine tıklayıp sifirlayacagim demi ondan sonra yeniden mı baslatayim yoksa install seçeneğinden romu mu kurayimSystem bölümünü silip romu tekrar kurdunuz mu
[doublepost=1513750791,1513750759][/doublepost]
Dediğiniz data kısmını siler diye biliyorum
System i sildikten sonra rom kurmazsan telefon açılmaz zaten ilk wipe System data yap sonra romu kurHocam yani wipe kısmından gelişmiş temizleme kısmına gelip system seçeneğine tıklayıp sifirlayacagim demi ondan sonra yeniden mı baslatayim yoksa install seçeneğinden romu mu kurayim
Hocam resimler dosyalarda silinir değil mi ?System i sildikten sonra rom kurmazsan telefon açılmaz zaten ilk wipe System data yap sonra romu kur
Silinceğini sanmıyorum ama sen her ihtimale karşı yedek alHocam resimler dosyalarda silinir değil mi ?
Rehberini falan yedekleHocam resimler dosyalarda silinir değil mi ?
Dolby atmos kullanarak sesi arttirabilirsiniz.Aramada ve müzik çalarda ses yükseltmek için fix var mı acaba?
Viper4 daha iyi olmazmıydı hocam ben hep onu kullanıyorum birde ses artırma fixi vardı ama miuilerde çok fazla artırıyo sesi buyüzden viper4 ile artıracağım yerde kısıyorum sesiDolby atmos kullanarak sesi arttirabilirsiniz.
[Audio Mod][4.x/4.4.x/.5.x]Dolby Atmos & Digital Plus Universal