hazar23' Alıntı:Ayna seçeneği ön kamerada var. Ama onu nasıl seçersen seç görüntü aynı çıkıyor. (çekilen fotoğraf hep aynı şekilde.)
Görüntü kalitesi mevzusunu bir daha deneyip sonucu yazacağım şu an telefon kapalı durumda.
Animasyonlar varsayılan olarak kapalı geliyor ama uygulamaları açarken vs. animasyonlar var, kayma efekti falan. Muhtemelen terstir diye düşündüm. Normal midir bu?
seriff10' Alıntı:hazar23' Alıntı:Ayna seçeneği ön kamerada var. Ama onu nasıl seçersen seç görüntü aynı çıkıyor. (çekilen fotoğraf hep aynı şekilde.)
Görüntü kalitesi mevzusunu bir daha deneyip sonucu yazacağım şu an telefon kapalı durumda.
Animasyonlar varsayılan olarak kapalı geliyor ama uygulamaları açarken vs. animasyonlar var, kayma efekti falan. Muhtemelen terstir diye düşündüm. Normal midir bu?
ayna derken ön kamerayla çekilen selfieler sanki arka kameradan normal çekilmiş gibimi çıkıyor ?
hazar23' Alıntı:seriff10' Alıntı:ayna derken ön kamerayla çekilen selfieler sanki arka kameradan normal çekilmiş gibimi çıkıyor ?
Aynen hocam öyle. Mesela kamera açık. Ben sağa bakıyorum, telefondaki görüntüm (kendisine göre) sola bakıyor. Fotoğrafı çekiyorum, çektiğim görüntüm benim gibi sağa bakıyor. Telefondaki görüntünün dikey simetriği yani. Ama bu türlü çektiğim selfielerden memnun değilim. MIUI 7'lerden birini yükledim. Onda ayna modu hiç yok. Ben de artık Snapchat ve Retrica'dan çekiyorum selfieleri.
hazar23' Alıntı:seriff10' Alıntı:ayna derken ön kamerayla çekilen selfieler sanki arka kameradan normal çekilmiş gibimi çıkıyor ?
Aynen hocam öyle. Mesela kamera açık. Ben sağa bakıyorum, telefondaki görüntüm (kendisine göre) sola bakıyor. Fotoğrafı çekiyorum, çektiğim görüntüm benim gibi sağa bakıyor. Telefondaki görüntünün dikey simetriği yani. Ama bu türlü çektiğim selfielerden memnun değilim. MIUI 7'lerden birini yükledim. Onda ayna modu hiç yok. Ben de artık Snapchat ve Retrica'dan çekiyorum selfieleri.
mslmesen' Alıntı:Ben yukledim titanium la uygulamalari yukleyemiyorum sıkıntı nedir bilen varmı sadece bi kere yükleme yaptim
hazar23' Alıntı:Aynen hocam öyle. Mesela kamera açık. Ben sağa bakıyorum, telefondaki görüntüm (kendisine göre) sola bakıyor. Fotoğrafı çekiyorum, çektiğim görüntüm benim gibi sağa bakıyor. Telefondaki görüntünün dikey simetriği yani. Ama bu türlü çektiğim selfielerden memnun değilim. MIUI 7'lerden birini yükledim. Onda ayna modu hiç yok. Ben de artık Snapchat ve Retrica'dan çekiyorum selfieleri.
oldhindir' Alıntı:Ellerine sağlık hocam stabil sürüm ne zaman gelir acaba?