[DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur5488
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cvp: [DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery

Hocam bu VPN sorununu naptınız ? İnanın çok kalmak istiyorum bu romda. Çokta istiyorum şu sorunu halletmenizi. Okulumda başladı yani internet lazım olacak artık. Bu romda kalmak istiyorum ve sorun inşallah en kısa sürede çözülür. Kolay gelsin

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Böyle güncelleme alanlar sakın güncellemeyin cihazını kullanılmaz hale gelebilir.

Cvp: [DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Eline sağlık [/font]

D3OXD1.png
usta şuanda mi mesaj kapalimi oluo :)

UcanHamsi' Alıntı:
D3OXD1.png

Ayarlar/sistem uygulamaları /mesajlaşma uygulamasına gir en üste yazıyor açık mı değil mi diye

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Cvp: RE: [DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery

onur5488' Alıntı:
UcanHamsi' Alıntı:
D3OXD1.png

Ayarlar/sistem uygulamaları /mesajlaşma uygulamasına gir en üste yazıyor açık mı değil mi diye

Tesekkur ederim hocam rom harika dediğiniz gibi 6.9.8 i üzerine flashladim fakat Gm yazısından sonra mı ekranı gelio tekrar Gm yazısına geri dönüyor o neden oldu acaba :)

UcanHamsi' Alıntı:
onur5488' Alıntı:

Tesekkur ederim hocam rom harika dediğiniz gibi 6.9.8 i üzerine flashladim fakat Gm yazısından sonra mı ekranı gelio tekrar Gm yazısına geri dönüyor o neden oldu acaba :)
@"UcanHamsi" o güncellemeyi 6.7.8 için verdim yani 6.7.8 uyumlu.6.7.5 kullananlar içinde güncelleme
en yakın zamanda vereceğim.gm yazısında dönüyorsa romu tekrar Kurman lazım.