Orjinal rom forumda mevcut onuda geçtim paylaştığın dosya orjinal rom olamayacak kadar küçük : linkleri kaldırdım .azadali' Alıntı:discovery 2 mini orjinal rom 4.4.2 + tr
Abidin0239' Alıntı:Hocam cwm den yukleyemezmiyiz bana yardimci olurmusunuz
Cwm den atabileceqimiz link yoqmu
Cwm den atabileceqimiz link yoqmu
Tamam ustam sorunu hallettim yardımların için çok sağolOrochi™' Alıntı:Romla beraber gelen flashtooll.ile firmware upgrade olarak yuklet
HasanAkyol' Alıntı:telefonda 2.8.7.3 yuklu orada 2.8.7.x yuklenmesi gerekiyor demissin bir sorun olurmu
mamier123' Alıntı:driverleri yükledim ama telefon tepki vermiyor sp flash da kırmızı çubuk dolmuyor.
burakbedir00' Alıntı:Tamam ustam sorunu hallettim yardımların için çok sağolOrochi™' Alıntı:Romla beraber gelen flashtooll.ile firmware upgrade olarak yuklet
bir yere kadar yükleniyo sonra takılı kalıyo ve 4008 hatası veriyo
BlackSlayer' Alıntı:Slm ben aslında telefonuma stock rom atıcaktım fakat bunu ve yorumları görünce bunu yapasım geldi benim telefonumda root vs. Yok sizin dediklerinizi yapsam sıkıntı çıkmaz diğilmi(bende kendiliğinden kapanma sorunu vardı onun için atıcaktım stock rom bu çözermi kapanmasını)..( build.prop dosyası nerdedir bulamazsam sonra uğraşmıyim)..(ingilizce derken telefon ingilizcemi oluyor yoksa başka birşeyle ilgilimi)..( brick olursa düzeltme imkanımız varmıdır varsa nasıl olur)..ve bunu yapınca garantiden çıkarmı yani bi sorun olursa servise ***********ürdüğümde tamir edilirmi ?(sorularım çok ama yardımcı olursanız sevinirim sabaha yapmayı düşünüyorum çabuk cvp verirseniz daha iyi olur )
BlackSlayer' Alıntı:yeni bi sp flash tooldan denedim fakat ondada http://hizliresim.com/BDb0Vj böyle kalıyor http://hizliresim.com/A5XgQX aynısı normal stock romdada oldu drivers deki setup çalışmıyor all mtk danda yükledim olmadı bunun win sürümüyle bi alakası olabilirmi ben win7 dedenedim hep çünkü olmassa belki win 10 dada deneyebilirim bunların TWRPden yapılma ithimali yokmudur daha kolay olurdu hem TWRP yüklerkende aynısı oluyor hiçbirşey yapamıyorumya neden olmuyo bunları etab5 de kolayca yapıyodum sürücü imza zorlamasınıda devre dışı braktım olmadı yine windows eümüyüle alakalı heralde ben 3 pcde denedim hepside win7 diydi herkez yapmış bi ben yapamadım ya
cenkkarakol72' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]Turkce dil destegi varmi arkadslar ??[/font]