emui tavsiye ederim abiWes' Alıntı:Telefonum 2 haftadır garantide. ROM'a açım aç Yarın cihaz elimde olacak kısmetse, VIBE'den sonra kurmalık bi kaç rom önerir misiniz ?
Wes' Alıntı:Telefonum 2 haftadır garantide. ROM'a açım aç Yarın cihaz elimde olacak kısmetse, VIBE'den sonra kurmalık bi kaç rom önerir misiniz ?
Fasty^' Alıntı:emui tavsiye ederim abiWes' Alıntı:Telefonum 2 haftadır garantide. ROM'a açım aç Yarın cihaz elimde olacak kısmetse, VIBE'den sonra kurmalık bi kaç rom önerir misiniz ?
Wes' Alıntı:EMUI temaları sarmıyor, yoksa süper ROM.
Şuanda OSların kralı Vibe'deyim, daha sonra MIUI geçeceğim
@serkan75
senolkabak43' Alıntı:Rom önerinin bana performans ağırlıklı olsun lütfen
SLayer' Alıntı:Bana siyah agirlikli bir rom onerebilirmisiniz
Whisper' Alıntı:Miuinin kararli surumu nasıl beyler sizde miuimi lenovo ui mi emui mi şarj ve geçişler iyi olsun yeter.. Son olarak miuide flan nova kullanılabilir mi
Wes' Alıntı:Whisper' Alıntı:Miuinin kararli surumu nasıl beyler sizde miuimi lenovo ui mi emui mi şarj ve geçişler iyi olsun yeter.. Son olarak miuide flan nova kullanılabilir mi
Vibe UI varken gerisi teferruattır
Whisper' Alıntı:Hocam vibe ui derken hangisi anlamadm :utandim:
SuperDroid' Alıntı:[quogöre 'Whisper' pid='58679' dateline='1447942971']
Hocam vibe ui derken hangisi anlamadm :utandim:
Whisper' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:[quogöre 'Whisper' pid='58679' dateline='1447942971']
Hocam vibe ui derken hangisi anlamadm :utandim:
http://forum.turkdevs.com/konu-port-4-4-2-os-tr-lenovo-vibeui-2-0-1507dev-port-v1-6-0-guncellendi-24-02-2015.html