Wes' Alıntı:Desreuezq' Alıntı:Yok hocam build number KOT49H yani kitkat açiklamada 5.0.2(4.4.2) yaziyor
bu systemui'yi hatırlıyor gibiyim, sanki portladıydım daha önceden. insin de portlayalım bakalım
Desreuezq' Alıntı:Wes' Alıntı:Desreuezq' Alıntı:Yok hocam build number KOT49H yani kitkat açiklamada 5.0.2(4.4.2) yaziyor
bu systemui'yi hatırlıyor gibiyim, sanki portladıydım daha önceden. insin de portlayalım bakalım
Ben denedim açilmasi dolbyde yuklu gelio
Bu ROM Orochi Tarafından Hazırlanmıştır...
29.11.2014 tarihinde ROMCU tarafından gm stabil kitkat tabana alınmıştır...
Wes' Alıntı:Desreuezq' Alıntı:Wes' Alıntı:Desreuezq' Alıntı:Yok hocam build number KOT49H yani kitkat açiklamada 5.0.2(4.4.2) yaziyor
Ben denedim açilmasi dolbyde yuklu gelio
Bu rom da bizim romlardan birinden çıkmış ama
Bu ROM Orochi Tarafından Hazırlanmıştır...
29.11.2014 tarihinde ROMCU tarafından gm stabil kitkat tabana alınmıştır...
büyük ihtimal bu romu daha önce portladım.
JRLejoyner' Alıntı:Bildirim çubuğunu indiriyosun bildirim ekranı birdaha indiriyorsun kısa yollar
Bildirim paneline resmini koyabileceğin
Efektler Lollipopa benzeyen
Ses efekti bulunmayan(dolby,viper4)
wifi çekim gücü yükseltilmiş
Kitkat
Metarial Tasarım
Son uygulamalar paneli L tarzı olan ROM arıyorum
Incredible™' Alıntı:JRLejoyner' Alıntı:Bildirim çubuğunu indiriyosun bildirim ekranı birdaha indiriyorsun kısa yollar
Kitkat
Metarial Tasarım
ilk maddeden kaybettin dostum :sweat:
JRLejoyner' Alıntı:Incredible™' Alıntı:JRLejoyner' Alıntı:Bildirim çubuğunu indiriyosun bildirim ekranı birdaha indiriyorsun kısa yollar
Kitkat
Metarial Tasarım
Belki olur bir gün...
Desreuezq' Alıntı:Beyler serı bır os rom söyler kısınız bırcok var hepsının arasında kaldım
xpol' Alıntı:Whatsapp bildirim sorunu olmayan bir kitkat rom arıyorum arkadaşlar Yardımcı olursanız seviinrim
hocam bildirim çubuğunda efekt felan var mi nolur bian once paylasin =D =DWes' Alıntı:JRLejoyner' Alıntı:Incredible™' Alıntı:JRLejoyner' Alıntı:Bildirim çubuğunu indiriyosun bildirim ekranı birdaha indiriyorsun kısa yollar
Kitkat
Metarial Tasarım
Belki olur bir gün...
o dediğin gibi bir ROM var elimde. Boş zamanım olursa adam edip paylaşırım belki.
OS için de EMUI dışı yalan
JRLejoyner' Alıntı:Bildirim panelini çekince boş kısım geliyor bir daha çekince kısa yollar ama efekt yok, resim olayını yapamadım direk ayarlara giriyor
Apk yı decomp edip resmi koymak lazım uğraştırıyor
superior' Alıntı:En performanslı romlar kitkat mı jb mi?