emui tavsiye ederim abiWes' Alıntı:Telefonum 2 haftadır garantide. ROM'a açım açYarın cihaz elimde olacak kısmetse, VIBE'den sonra kurmalık bi kaç rom önerir misiniz ?
![]()
Wes' Alıntı:Telefonum 2 haftadır garantide. ROM'a açım açYarın cihaz elimde olacak kısmetse, VIBE'den sonra kurmalık bi kaç rom önerir misiniz ?
![]()
Fasty^' Alıntı:emui tavsiye ederim abiWes' Alıntı:Telefonum 2 haftadır garantide. ROM'a açım açYarın cihaz elimde olacak kısmetse, VIBE'den sonra kurmalık bi kaç rom önerir misiniz ?
![]()
Wes' Alıntı:EMUI temaları sarmıyor, yoksa süper ROM.
Şuanda OSların kralı Vibe'deyim, daha sonra MIUI geçeceğim
@serkan75
senolkabak43' Alıntı:Rom önerinin bana performans ağırlıklı olsun lütfen
SLayer' Alıntı:Bana siyah agirlikli bir rom onerebilirmisiniz
Whisper' Alıntı:Miuinin kararli surumu nasıl beyler sizde miuimi lenovo ui mi emui mişarj ve geçişler iyi olsun yeter.. Son olarak miuide flan nova kullanılabilir mi
![]()
Wes' Alıntı:Whisper' Alıntı:Miuinin kararli surumu nasıl beyler sizde miuimi lenovo ui mi emui mişarj ve geçişler iyi olsun yeter.. Son olarak miuide flan nova kullanılabilir mi
![]()
Vibe UI varken gerisi teferruattır![]()
Whisper' Alıntı:Hocam vibe ui derken hangisi anlamadm :utandim:
SuperDroid' Alıntı:[quogöre 'Whisper' pid='58679' dateline='1447942971']
Hocam vibe ui derken hangisi anlamadm :utandim:
Whisper' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:[quogöre 'Whisper' pid='58679' dateline='1447942971']
Hocam vibe ui derken hangisi anlamadm :utandim:
http://forum.turkdevs.com/konu-port-4-4-2-os-tr-lenovo-vibeui-2-0-1507dev-port-v1-6-0-guncellendi-24-02-2015.html