M mehmetacs Original poster Kayıtlı Üye 20 Haz 2016 1 0 26 Kas 2017 #1 SELAMUN ALEYKÜM,BEYLER HER YÖNTEMİ DENEDİM PC DE Bİ TÜRLÜ GÖREMİYORUM TABLETİ BU SEBEPLE GOOGLE PLAY VS DE YÜKLEYEMİYORUM. YARDIM PLS
SELAMUN ALEYKÜM,BEYLER HER YÖNTEMİ DENEDİM PC DE Bİ TÜRLÜ GÖREMİYORUM TABLETİ BU SEBEPLE GOOGLE PLAY VS DE YÜKLEYEMİYORUM. YARDIM PLS
H Hazar-Kurt Geliştirici Üye 8 Ocak 2016 174 116 26 Muğla Cihaz Xiaomi Mi Note 3 ROM Miui 9 26 Kas 2017 #2 Ve aleyküm selam; PC'de görünmüyordan kastın tablet açıkken mi görmüyor yoksa recovery ekranında mı görmüyor? Yapman gerekenler; -Farklı kablolarla farklı USB portlarında denemek. -Driver'ları yeninden yüklemek. [4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I) Bunu yüklerseniz otomatik olarak Driver'lar kuruluyor.
Ve aleyküm selam; PC'de görünmüyordan kastın tablet açıkken mi görmüyor yoksa recovery ekranında mı görmüyor? Yapman gerekenler; -Farklı kablolarla farklı USB portlarında denemek. -Driver'ları yeninden yüklemek. [4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I) Bunu yüklerseniz otomatik olarak Driver'lar kuruluyor.