batikandemirci
Kayıtlı Üye
halledebilen yokmu bea
timi pubg den bahsediyor arkadaşhangisi kardeşim detaylı anlatıp link falan verebilirsen çinceyede razıyız ya
Kardeşim romla ilgisi yok cihaz performansı ve oyunu yapanların o cihazı desteklemesi gerekiretab 5 android 4.4.2 kendi orjinal romu varken yükledim dün(apk olarak tabiki) açıldı giriş ekranına kadar geldi. twitter ile giriş yapacakken cihazınızın desteği yok fakat en yakın zamanda gelecek dedi. sandım 32 bit diye çalışmıyor olabilir fakat 32 bit olan telefonlarda oynayanları gördüm. sorun bu değil dedim ve android 6.0.1 custom rom yükledim bu seferde siyah ekran(bakın beyaz değil :emoji_grinning: ) sorunu almaya başladım. şuan stabil rom arıyorum konu açtım hatta. açılır oynatır e tab 5 en kötü özel olarak ekstra grafk kalitesi düşüşü yaparız programla fakat ilk iş açmak oyuna girebilecek hale getirmek. android 5.1.1 ve üzeri en stabil en performanslı romu arıyorum bende...
Normalde cihaz destekliyor kendi sitesinde 5.0 ve 2gb ram özellikleri ile destekleneceği söyleniyor roomla zaten 5.0 oluyor tablet rami zaten 2gb ama cihaz dünya geneli bilinen bir cihaz değil MEB'in özel olarak ürettirdiği bir cihaz cihazın ismini falan değiştirerek yani etabı 5 olarak gözükmez ise bence son derece oynanır bundan çok eminim
.com .com tunnel kullan brezilya yap calistir acilirAynen dns degistirici kullanıyorum oyuna ilk girdiğimde ya ni versiyonu indir diyor iptal diyorum guest Google play face cıkıyor guest tıklıyorum hata veriyor senede böyle iyi ilk girerken
Shuttle vpn dene philippines(filistin) baglan ve tekrar deneAynen dns degistirici kullanıyorum oyuna ilk girdiğimde ya ni versiyonu indir diyor iptal diyorum guest Google play face cıkıyor guest tıklıyorum hata veriyor senede böyle iyi ilk girerken
Çin serveri oldugu icin inmesi uzun suruyo dosyasini atabilir misinEywallah krdsm acildi :
Build prob editörlede olmuyor odagöstermelikİstediğin romu yükle en son sürüm olsa bile tabletteki orjinal sürüm her zaman 4.4.2 kalacaktır ancak build.prop değiştirebilirsen o zaman belki girebilirsin
etab 5 android 4.4.2 kendi orjinal romu varken yükledim dün(apk olarak tabiki) açıldı giriş ekranına kadar geldi. twitter ile giriş yapacakken cihazınızın desteği yok fakat en yakın zamanda gelecek dedi. sandım 32 bit diye çalışmıyor olabilir fakat 32 bit olan telefonlarda oynayanları gördüm. sorun bu değil dedim ve android 6.0.1 custom rom yükledim bu seferde siyah ekran(bakın beyaz değil ) sorunu almaya başladım. şuan stabil rom arıyorum konu açtım hatta. açılır oynatır e tab 5 en kötü özel olarak ekstra grafk kalitesi düşüşü yaparız programla fakat ilk iş açmak oyuna girebilecek hale getirmek. android 5.1.1 ve üzeri en stabil en performanslı romu arıyorum bende...
Evet var ben kullanıyorum pil olarakda gayet iyi Romu buradan indirebilirsinizMerhaba E tab 5 de pubg türkçe yi açabiliceğim bir rom var mı teşekkürler.
Merhaba kardeşim benSize bir yöntem söyliyeyim konuyu kapatın hem e tab 5 te oynanabilir hem de hd şekilde oynayabilceksiniz.
Herhangi bir rom yükleyin.
Pubg Lite(sadece şite kaldırabiliyor) yükleyin
Daha sonra GFX tool Pubg lite için olanını indirin
Sadece fps ini ve grafiğini ayarlayın
En iyi şekilde oynayabileceksiniz. Teşekkürler.
maalesefMerhaba E tab 5 de pubg türkçe yi açabiliceğim bir rom var mı teşekkürler.