Ümit Gündüz
Kayıtlı Üye
RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2
Hocam v1 linkini özelden atar mısın saat uygulamasını alacağım.
Hocam v1 linkini özelden atar mısın saat uygulamasını alacağım.
Ümit Gündüz' Alıntı:Hocam v1 linkini özelden atar mısın saat uygulamasını alacağım.
mhmmt.1997' Alıntı:Elinize saglik rom guzel olmus animasyonlari degistirme yada kaldirmayi nasıl yapabilirim
Sefa Mert Oyanık' Alıntı:Rafet Çolak' Alıntı:Sefa Mert Oyanık' Alıntı:Taban değiştirildi .
Kamera değiştirildi.
Müzik çalar değiştirildi.
Systemui değiştirildi .
Reklam Engelleme hostu eklendi .
( Ben pek bi yararını göremedim sanki . Daha iyisini isteyenlere AdGuard Premium öneririm . Googledan apk indirip kurabilirsiniz.)
Wallpaper değişti .
Saat widgeti değişti .
Gereksiz görülen tüm system uygulamaları silindi .
Miui5 , Xposed , Chrome Romdan çıkarıldı .
Rom boyutu 223MB'a düşürüldü .
Bootlogo ve animasyon değişti .
FoggyFa Tweak dahil edildi .
----------------------------------------------------------------
FoggyFa Tweak İçeriği :
34 adet init.d tweakı.
Antutudan daha fazla sonuç alacaksınız.
Bravia ekli olduğundan ekranınız canlancak.
Boş Ram miktarınız artacak.
Telefonunuz Stabilliği artcak.
Bataryanızın ömrü artacak.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bildirim sayısı gözükmüyor diyenler : Nova Ayarları - Bildirim Ayarları na girin . Üstten açık yazan yeri kapatıp açın . Okunmamış Bildirim Sayısı yazısına tıklatın . Oradan uygulamaların seçili olduguna emin olun .
Bildirim çubuğunu küçültmek için saatten tutup yukarı itin .
Yeni yüklediğiiz uygulamaların romda sırıtmaması için [size=medium][size=medium]Aşağıdaki Fixi[/size] kurup Nova ayarların - Tema ayarları - Simge Tema'sından Miui5 seçin . ( Aynı sekilde playden indireceğiniz icon packleride kurabilirsiniz .) Resmi Spoiler içinde[/size]
İcon Fixi : https://yadi.sk/d/g2SGguCvp8Qfx
Bilinen Sorunları :
Systemui den kaynaklı olarak bildirim ışığı çalışmıyor .
Romu 2 gün kullandım şarj ve performansta belirgin bir artış gördüm . (Şarj durumu bataryanıza göre değişebilir.)
Rom denenmiş ve bir sorun görülmemiştir . Oluşabilecek sorunlardan kuran kişi sorumludur .
Rom Linki : https://yadi.sk/d/IpqVTHudp6bZF
4-16GB a Repartiton gerekmeksizin uyar .
Wipe data/factory reset
Wipe Cache partiton
Advenced - Wipe dalvik cache
Yapılarak kurulması tavsiye edilir .
Teşekkürler :
Orochi[size=medium]™[/size]
Yaşar Ağaşçı
Vedat Ak
Ümit Karadeniz (ByRomcu[size=medium]™[/size])
FoggyFa
GmdUser Grubu .
Sizlerde bana bir teşekkürü çok görmeyin .
Abi ben bu roman 1. Versiyonunu kullanıyorum sifilamadan yüklemek olurmu bu arada iyi bi alarm uygulaması onerir misin
Hayır sıfırlamadan yüklemek olmaz . Alarm kullanmıyorum .
Sefa Mert Oyanık' Alıntı:V1 forumda duruyor kaldirmadim .Ümit Gündüz' Alıntı:Hocam v1 linkini özelden atar mısın saat uygulamasını alacağım.
ANUBİS' Alıntı:Şarjı beklediğimden çok gidiyor ama serilik konusunda çok güzel ve yazı fontu olsun kullanilan arka plan renkler falan çok güzel bir kaç gündür kullanıyorum bir hatasını görmedim teşekkürler
Rafet Çolak' Alıntı:Abi ben bu bildirim çubuğunu pek sevmedim v1 deki gibi system ui tasarlasayip bana atarsaniz cok sevinirim ben pek anlamam bu sistem ui degistirmekten
ANUBİS' Alıntı:Tekrar mesaj atma gereği duydum yaklaşık bir ay zaman oldu hiç bir sorun çıkarmadı gerçekten stabil bir rom olmuş bir tek sıkıntı var WiFi açınca otomatik baglanmiyor kendim girip seçmek zorunda kalıyorum onun haricinde çok iyi tekrar tebrik ederim