Furkan Yaldız
Kayıtlı Üye
RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.1
Bu roma dolby digital plusda olsa dadından yinmez :rool:
Bu roma dolby digital plusda olsa dadından yinmez :rool:
Furkan Yaldız' Alıntı:Bu roma dolby digital plusda olsa dadından yinmez :rool:
Sefa Mert Oyanık' Alıntı:seralp' Alıntı:Emeğine sağlık kardeşim. Benim için sorunlar şunlar: Kamerasını beğenmedim (başka bir kamera yükledim) ve whatsup da fotoğraf çekerken kameraya bağlanmıyor. Telefon donuyor ve reset atıyor. (belki de başka kamera yükledim ya ondandır) Diğer arkadaşlarda böyle sorunlar var mı acaba?
FoggyFa tweak kurarsan düzeldiğini soyluyolar . Alternatif olarak ta Ustteki atac a bas . Kamera Yazar onu sec . Resim cek dediginde kamera acilir .
tufantavli' Alıntı:Sefa Mert Oyanık' Alıntı:seralp' Alıntı:Emeğine sağlık kardeşim. Benim için sorunlar şunlar: Kamerasını beğenmedim (başka bir kamera yükledim) ve whatsup da fotoğraf çekerken kameraya bağlanmıyor. Telefon donuyor ve reset atıyor. (belki de başka kamera yükledim ya ondandır) Diğer arkadaşlarda böyle sorunlar var mı acaba?
FoggyFa tweak kurarsan düzeldiğini soyluyolar . Alternatif olarak ta Ustteki atac a bas . Kamera Yazar onu sec . Resim cek dediginde kamera acilir .
sefa bu foggyFa tweak dediğin şeyi bulamadım yardımcı olurmusun.
bukursam kurup sonucu yazarım
tufantavli' Alıntı:sefa romu bayadır kullanıyorum rom çok güzel
senden 2 tane ricam var bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim
1 numarayı çevirip arama tuşuna bastıktan sonra gelen ekran ve arama geldiğinde gelen ekranları nasıl değiştirebilerim
2 kilit ekranında koca bi asma kilit yerine kıvılcımların uçuştuğu yada miuiv7 deki gibi aşağıdan çekerek açılan kilit ekranı nasıl yapabilirim
teşekkürler
gmdtakip' Alıntı:Youtube ile ilgili sorunum var hocam video açmıyor fix gibi bişe verebilirmisiniz ...
gmdtakip' Alıntı:2 defa temiz kurulum yaptım youtube video açmıyor sorunumun dile getirdim ben yardımcı olmicaksanız söyleyebilirsiniz ... Fix ne olduğunu biliyoruz tekrar etmenize gerek yok
sercrazy' Alıntı:Merhabalar, rom gerçekten mükemmel hızda, fakat instagram da videolar oynamıyor, ne yapabilirim ?
Edit: Hatta şu anda baktım youtube da video oynatmıyor.
Sefa Mert Oyanık' Alıntı:sercrazy' Alıntı:Merhabalar, rom gerçekten mükemmel hızda, fakat instagram da videolar oynamıyor, ne yapabilirim ?
Edit: Hatta şu anda baktım youtube da video oynatmıyor.
İlginç bir durum . Rom un bu sürümünü baya kullandım böyle bir soruna rastlamadım . Teyit etmek için sıfırdan indirip kurucam bilgi veririm .
Sefa Mert Oyanık' Alıntı:Ben opera mini kullanmıyorum . Eğer Youtube kendi programından ve Chrome dan oynatıyorsa saten sorun romda değildir . Kendimde kurdum dün akşam youtube programından sorunsuz izledim . Opera mini ayarlarını kontrol edin . Sorun romda değil .
sercrazy' Alıntı:Sefa Mert Oyanık' Alıntı:Ben opera mini kullanmıyorum . Eğer Youtube kendi programından ve Chrome dan oynatıyorsa saten sorun romda değildir . Kendimde kurdum dün akşam youtube programından sorunsuz izledim . Opera mini ayarlarını kontrol edin . Sorun romda değil .
Opera miniden ziyade diğer tarayıcılar da oynatmıyor zaten onun çok önemi yok, instagramda video oynatmıyor maalesef, yani bir problem var ama ben de anlayamadım, neyse yine de teşekkür ederim. İyi çalışmalar.