[EDL][7.1.1][FINAL] GM 5 PLUS NOUGAT STOCK ROM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Garanti iptal olmuyor ,romda hiçbir oynama yoktur , 8.0 oreodan dönüş yapmak isteyenler sorunsuz anlatılanlar ile dönebilir

• Like
Tepkiler: recsin
arkadaşlar yaptım fakat şöyle bir sıkıntı var hiçbir bildirim ve zil sesi cihazda yok sizdede oldumu ne yaptınız?

Merhaba , burada verilen dosyaları kullanarak GM 5 plus dual sim içinde 7.1.1 yükleme yapabilir miyiz? Yoksa onun için ayrıca rom mu bulmamız gerekiyor?

teşekkürler ellerinize sağlık emeği geçenlere.
[doublepost=1535642848,1535641260][/doublepost]arkadaşlar hiçbir sorun olmadan yükledim,kendi güncelleme aldı .mart 2018 sürümünü indirmeye başladı şu anda.gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.

hocam user data 193te kalıyor, ben mi sabırsızlık yapıyorum. Herkeste aynı mı acaba, yoksa bende mi bir sorun var?

hocam google playde instagram ve bir kac uygulama uyumlu değil hatası alıyorum

a34a0c9c-fe2a-49ee-a603-c00c397ac5e1
eror verdi napıcam abi yardım
[doublepost=1537612183,1537612062][/doublepost]dowlanda bastım abı fınsh dedı ama ondan oce eror verıdı 2-3 şey napcam acıl yardım

Hocam android 7.1.1 yükledim fakat instangram yüklenmiyor android sürümünüz uygun değil diyor bunun bir çözümü var mı?

7.1.1 başarılı şekilde yüklendi, yükledikten sonra, sim kart okumuyor, herhangi bir çözümü bilen var mı ?

Çok teşekkürler / arkadaşlar püf nokktaları: bazı pclerde (benim ki gibi) qfıl dosyasını aratırken bulamayabilirsiniz bunu windows un başlat kısmında ki son eklenenler bölümünde bulabilirsiniz ve edl moduna geçmek için sadece söylenilenleri uygulamanız gerekiyor son olarakta eğer herşeyi yaptıktan sonra telefonunuz açılma introsundan sonra(android yazısından bahsediyorum) ekran açılmazsa güç tuşuna tekrardan basılı tutun .

• Like
Tepkiler: recsin
Abi senden allah razı olsun ortalama 4-5 saattir yabancı siteler vs vs heryeri dolanıp duruyordum sonunda düzeldi sanırım telefonum brick te olmuştu ve usb hata ayıklama kapalıydı yarın telefonla çok önemli işim vardı ve sayende hallettim nasıl bir program ise yaptı. Sen varya bu saatte çok hayır duası aldın masaüstümü gör neler denedim neler

herşey tamam ama telefonu edl moduna aldıgımda pc telefonu görmüyor yardım pls

merhabalar sıkıntı şu general mobile yazısında kalıyor ekran ses kısma+güç tuşundan bootloader ekranı geliyor fakat qfil programına bi türlü telefonu gösteremedim