Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba , burada verilen dosyaları kullanarak GM 5 plus dual sim içinde 7.1.1 yükleme yapabilir miyiz? Yoksa onun için ayrıca rom mu bulmamız gerekiyor?
teşekkürler ellerinize sağlık emeği geçenlere.
[doublepost=1535642848,1535641260][/doublepost]arkadaşlar hiçbir sorun olmadan yükledim,kendi güncelleme aldı .mart 2018 sürümünü indirmeye başladı şu anda.gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.
eror verdi napıcam abi yardım
[doublepost=1537612183,1537612062][/doublepost]dowlanda bastım abı fınsh dedı ama ondan oce eror verıdı 2-3 şey napcam acıl yardım
Çok teşekkürler / arkadaşlar püf nokktaları: bazı pclerde (benim ki gibi) qfıl dosyasını aratırken bulamayabilirsiniz bunu windows un başlat kısmında ki son eklenenler bölümünde bulabilirsiniz ve edl moduna geçmek için sadece söylenilenleri uygulamanız gerekiyor son olarakta eğer herşeyi yaptıktan sonra telefonunuz açılma introsundan sonra(android yazısından bahsediyorum) ekran açılmazsa güç tuşuna tekrardan basılı tutun .
Abi senden allah razı olsun ortalama 4-5 saattir yabancı siteler vs vs heryeri dolanıp duruyordum sonunda düzeldi sanırım telefonum brick te olmuştu ve usb hata ayıklama kapalıydı yarın telefonla çok önemli işim vardı ve sayende hallettim nasıl bir program ise yaptı. Sen varya bu saatte çok hayır duası aldın masaüstümü gör neler denedim neler
merhabalar sıkıntı şu general mobile yazısında kalıyor ekran ses kısma+güç tuşundan bootloader ekranı geliyor fakat qfil programına bi türlü telefonu gösteremedim