Aynısı benjmde başıma geldi yazdım ama halen cevap alamadımmerhabalar sıkıntı şu general mobile yazısında kalıyor ekran ses kısma+güç tuşundan bootloader ekranı geliyor fakat qfil programına bi türlü telefonu gösteremedim
Aynısı benjmde başıma geldi yazdım ama halen cevap alamadımmerhabalar sıkıntı şu general mobile yazısında kalıyor ekran ses kısma+güç tuşundan bootloader ekranı geliyor fakat qfil programına bi türlü telefonu gösteremedim
ben önce 3 tuşada basıp telefonu kapattım ardından belirtilen yönergelere uydum yanı kabloyu bağlarken ses tuşuna bastım ama bence tek çözüm benim yaptığım general mobıle yazısında görmüyor.merhabalar sıkıntı şu general mobile yazısında kalıyor ekran ses kısma+güç tuşundan bootloader ekranı geliyor fakat qfil programına bi türlü telefonu gösteremedim
abi ye yazdığımı birde sen dene istersenAynısı benjmde başıma geldi yazdım ama halen cevap alamadım
tabiki ben yaptım :emoji_grin:Arkadaşlar 8.0dan 7.1.1 dönen varmı oluyormu
yardım edermisin bana yarın ben yanlış bişey falan yaparım pek bilgim yok cihazı aldım direk oreo yükledim şarjı hızlı bitiyor dediler 7.1.1 dönmek istiyorumtabiki ben yaptım :emoji_grin:
ne zaman yükledin oreoyardım edermisin bana yarın ben yanlış bişey falan yaparım pek bilgim yok cihazı aldım direk oreo yükledim şarjı hızlı bitiyor dediler 7.1.1 dönmek istiyorum
ilk çıktığında oreo almıştım teli tabi direk indirdim bilseydim indirmezdimne zaman yükledin oreo
oreo yüklediysen nasıl oreo oluyo nougatmış gelen güncelleme ile oreo olmuş hemen acele etme oreo çok güzel aslında şarjıda iyi ben sadece PUBG oynamamı engellediği için nougata döndüm pişman olursun yapma bence bir süre bekle ama illa yapcam diyorsanda bende zaten bunu paylaşanın dediklerini dicem bu işlerde bende yeniyim:emoji_sweat_smile:ilk çıktığında oreo almıştım teli tabi direk indirdim bilseydim indirmezdim
Bende pubg oynuyorum atmıyorsa hemen yapayım nougat iyi oluroreo yüklediysen nasıl oreo oluyo nougatmış gelen güncelleme ile oreo olmuş hemen acele etme oreo çok güzel aslında şarjıda iyi ben sadece PUBG oynamamı engellediği için nougata döndüm pişman olursun yapma bence bir süre bekle ama illa yapcam diyorsanda bende zaten bunu paylaşanın dediklerini dicem bu işlerde bende yeniyim:emoji_sweat_smile:
özel mesaj attım baksana biBende pubg oynuyorum atmıyorsa hemen yapayım nougat iyi olur
:emoji_grinning:
baktım mesaj yazdımdaözel mesaj attım baksana bi
GENERAL MOBILE GM 5 PLUS STOCK ROM ANDROID 7.1.1 Nougat Final Sürüm
Android One 3rd Generation STOCK ROM
Hocam acil yardım telefonu edl moda alıyorum fakt drivlar yok sanırım fail diyo sürekli