Stree Original poster Kayıtlı Üye 3 Eki 2015 2 0 3 Eki 2015 #1 Arkadaşlar imei yedeğini almaya çalışırken böyle bi hatayla karşılaşıyorum hata ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler
Arkadaşlar imei yedeğini almaya çalışırken böyle bi hatayla karşılaşıyorum hata ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler
TalhaGrgn9 Aktif Üye 26 Ocak 2015 439 135 Cihaz Sony Xperia XZ ROM Stock Nougat 3 Eki 2015 #2 Hangi Cihazi Kullaniyorsunuz? USB Hata Ayiklamasini Acin Izin Verip Tekrar deneyin.
Stree Original poster Kayıtlı Üye 3 Eki 2015 2 0 3 Eki 2015 #3 TalhaGrgn9' Alıntı: Hangi Cihazi Kullaniyorsunuz? USB Hata Ayiklamasini Acin Izin Verip Tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... Samsung Galaxy S3 I9300 Model cihazı kullanıyorum USB Hata ayıklaması zaten acik durumda .
TalhaGrgn9' Alıntı: Hangi Cihazi Kullaniyorsunuz? USB Hata Ayiklamasini Acin Izin Verip Tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... Samsung Galaxy S3 I9300 Model cihazı kullanıyorum USB Hata ayıklaması zaten acik durumda .