Ekran Kırpışması Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kard32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kard32

Original poster
Aktif Üye
16 Haz 2015
146
8
Telefonumda çok uzun bir süredir ekran kırpışması problemi var.Sanki ışık gidip geliyor gibi.İnternette çözümünü araştırdım.*#*#452789#*#*ı tuşlayın arama ekranından demişler.Miui v7stable kullanıyorum şuan tuşluyorum yazdığım kayboluyor.Telefon arama ekranında duruyor,hiçbi pencere açılmıyor.Ne yapabilirim :(

SP Flash ile son sürüm stock rom flashlayın daha sonra istediğiniz custom romu kurun, büyük ihtimalle sorun kalmayacak.

Peki teşekkürler.Bende şuan 16gb jellybean degrade var.Onu kursam olurmu.Birde internette *#*#452789#*#*ı tuşlayın,ordadan HW katmanlarını devredışı bırakın denildiğini okudum.MTK engineering mode dan sanırım o kısım.ama ulaşamıyorum arama kısmından.O yolla nasıl yaparım.

Kard32' Alıntı:
Peki teşekkürler.Bende şuan 16gb jellybean degrade var.Onu kursam olurmu.Birde internette *#*#452789#*#*ı tuşlayın,ordadan HW katmanlarını devredışı bırakın denildiğini okudum.MTK engineering mode dan sanırım o kısım.ama ulaşamıyorum arama kısmından.O yolla nasıl yaparım.

JB kursanızda olur. o verdiğiniz kod geliştirici seçeneklerine girmek için. Ayarlar/Geliştirici seçenekleri menüsünden HW katmanlarını devre dışı bırak kısmına ulaşabilirsiniz ama bir faydası olmaz.

MadloveR' Alıntı:
Kard32' Alıntı:

JB kursanızda olur. o verdiğiniz kod geliştirici seçeneklerine girmek için. Ayarlar/Geliştirici seçenekleri menüsünden HW katmanlarını devre dışı bırak kısmına ulaşabilirsiniz ama bir faydası olmaz.

Anladım.Teşekkürler:)